Reklama

Reklama

Hele Muppete, kdo tady vraždí?

  • USA The Happytime Murders (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Dva detektivové - člověk a loutka - musí spolupracovat, aby dopadli vraha. Ve světě, kde loutky koexistují s lidmi, ale jsou považovány za druhořadé občany, byl Phil Phillips prvním loutkovým policajtem na policejním oddělení v Los Angeles (LAPD). Nyní je soukromým detektivem, který má lidskou sekretářku Bubbles a je najat loutkovou klientkou Sandrou, aby zjistil, kdo ji vydírá. Phil vede vyšetřování v porno prodejně, která je vlastněna loutkami, a když jde dozadu, aby zkontroloval jejich záznamy, neznámý útočník zabije každého přítomného, ​​včetně pana Bumblypantsa, který hrál v „The Happytime Gang“, oblíbeném a milovaném sitcomu loutkové televize z 90-tých let. Přijde policie a Phil se po létech setkává s bývalou parťačkou, detektivem Connie Edwardsovou (Melissa McCarthy). Bylo to jen loupežné přepadení, které nevyšlo nebo vražda? Jsou nuceni začít spolupracovat, aby se dopátrali pravdy. (TV JOJ)

(více)

Videa (10)

Trailer 3

Recenze (50)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Čtyři za odvahu. Tak nebetyčná pičovina tu už dlouho nebyla. Navzdory všem úchylárnám a vulgaritám se pod tím vším ve skutečnosti skrývá inteligentní buddy movie. Některé vtipy se prostě musí ocenit, i když většinou mě to spíš nudilo. Na osmirukou honitbu asi nikdy nezapomenu a divoký mupetí sex v kanclu s masivní ejakulací se vám z hlavy asi taky jen tak lehce nevymaže. Je to prostě celé ujeté, ostatně jako i celá myšlenka živých loutek žijících ve světě lidí. Jak se asi dají transplantovat plyšová játra??? Jakpak asi plyšáci kouří??? No, celý film je přiznejme si jen taková úsměvná kravina, než aby působil jako povedená bláznivá komedie. Škoda, že toho humoru nebylo víc. Mohli jsme tu mít další Team Amerika. Celé to navíc przní nejotravnější a nejhnusnější americká matrona - to asi aby vám některé z těch ošklivých plyšových loutek přišly sympatické. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle je ukázkový příklad filmu s příšernými lidskými herci. Melissa Mccarthy je příšerná herečka a směle si může podat ruku s Rebel Wilson a soutěžit kdo z nich je horší o ostatním castingu nemluvě od toho černocha po tu sekretářku. Celé to zachraňují pouze mupeti a oplzlý humor. který se časem, ale ohraje jelikož, když je skoro v každé páté větě sexuální narážka už to vtipné není. 40 procent za mupetí sex (scéna je v traileru) pointu a postavu té mupetky co chtěla vyšetřit ten případ svého vydírání. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Jasně, když si odmyslíte muppety a výborné fóry, vyleze vám z toho ta nejotřepanější zápletka. Jenomže podoba světa sdíleného s živými loutkami mě donutila se smát nahlas jako dlouho žádný film předtím. Ať už to byly slovní přestřelky, cukr šňupající muppeti, stříkající muppeti, nebo transplantovaná "fluffy" ledvina, já se nad tím fungováním absurdního světa fakt bavila. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Z kritikmi udupaného a divákmi ignorovaného finančného prepadáku, sa stalo prekvapenie, ktoré na prekvapenie funguje. Hlášky sú primárnym bodom kvality a je na počudovanie, že Amerika tento pre nich ušitý paskvil neprijala. Vlastne to prijal málokto. Zábava je ale prichystaná pre každého, kto si rád odfúkne pri komédii plnej nekorektnosti a drsného vtipu. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $20,706,452 Tržby Celosvetovo $27,506,452▐ Tak koho toto ako napadlo, ten to prestrelil asi na riadnom tripe kokáča. Mimo misu ako hrom a na vrch spuchlina Melissa McCarthy. Blivajz na entú. /0%/ ()

Galerie (17)

Zajímavosti (8)

  • Některé loutky ve filmu pocházejí z předchozích Hensonových produkcí, například ze seriálu Animal Show (od r. 1999) a filmu Kermit's Swamp Years (2002). (KGBelik)
  • Ve filmu je celkem 125 loutek, z nichž 40 bylo vytvořeno speciálně pro tento film. (KGBelik)

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Reklama

Reklama