Reklama

Reklama

Než přišla bouře

  • USA Adrift (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Ve filmu o přežití natočeném podle skutečného příběhu vyústí náhodné setkání dvou mladých lidí nejdříve v lásku a posléze v největší dobrodružství jejich života, když musí čelit jednomu z nejkatastrofálnějších hurikánů, jaký byl kdy v historii zaznamenán. (Vertical Entertainment)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (204)

hygienik 

všechny recenze uživatele

V Adrifte nič nefunguje. Napriek 2 dejovým líniám sa nudím. Je tu láska aj boj o život a ja neprežívam žiadne emócie. To, že SW ako producentka vrazila svoje prachy do projektu, ktorý jej ich asi nezarobí späť je jej vec. Ale prečo film, ktorý má dokonca 3 scenáristov, vyzerá akoby bol poskladaný z radu náhodných a tým väčšinou nezaujímavých "mikro"príhod, to mi je záhadou. Teší ma jedine fakt, že som na to nešiel do kina. lebo by som asi v polke odišiel preč. Ale inak je to ideálny film na rande, pretože budete mať kopu času venovať sa partnerke, bez toho, aby vám niečo veľké ušlo. Zdá sa mi, že keby Baltasar Kormákur sfilmoval hoci Francúzsku revolúciu alebo život Krista, bola by z toho nuda. ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem nic nekomentovala, ale tady prostě MUSÍM. Nechápu takové podhodnocení, z mého pohledu se totiž jednalo o jeden z nejsilnějších snímků vůbec. Skvělá gradace, kamera, herecké výkony (Sam je můj favorit dlouhodobě, Shailene moc ráda nemám, ale tady překvapila), hudba, vše fungovalo jak má. Film má podle mě všechno, co by měl mít, já jsem naprosto spokojená a nebojím se říct, že je to (pro mě, zatím) největší překvapení a možná dokonce jeden z nejlepších filmů roku 2018! ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Asi vinou neskutečně debilního dabingu a netradičně na 294839 procent přehrávající mojí oblíbenkyně v titulní roli nakonec dávám s gilotinou na krku mizerné tři....sice se v závěru ve filmu objeví poměrně překvapivá vrtule, nicméně ani ta už moc nezachrání a tenhle survival upadne v propadliště dějin.............. moje hodnocení = 5,5 z 10. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Tenhle žánr patří k těm několika málo, které nevyhledávám. Jenže Shailene Woodley vyhledávám všude a pořád, takže i když jsem ji musel vidět trpět, tak dostala spoustu prostoru. Přesvědčilo mě i jméno na režisérské stoličce, viděl jsem už pár jeho islandských počinů a zpravidla jsem byl spokojen. Ve výsledku tomu tak bylo i v tomto případě. Jedno překvapení a jedna top scéna - asi nikdo na světě si nevychutnal burákové máslo tak procítěně jako Shailene Woodley... ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Dávám 4 za ten zvrat v podobě halucinace. Takové filmy mám ráda - ty, kde celý děj žijete v jiném domnění. Jinak klasika - vše podle skutečnosti bývá nuda a není to na víc než jedno kouknutí. Holt tichý boj o život na moři. Co tam může být zajímavého - hladovka, žízeň, halucinace. Kdyby to bylo vymyšlené, tak tam vrazí alespoň krakatici. Nebýt oklamání diváka, tak je to tak na dvě hvězdy. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (12)

  • Film se inspiroval skutečným příběhem Richarda Sharpa a Tami Oldham, které 12.10.1983 na moři zastihl hurikán Raymond. (Kejf.)
  • Hlavná predstaviteľka Shailene Woodley po druhýkrát v kariére stvárnila skutočnú postavu. Prvýkrát to bolo vo filme Snowden (2016), kde si zahrala ako Lindsay Millsová, priateľka Edwarda Snowdena. (MikaelSVK)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno