Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 7

Recenze (246)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Akční pasáže překvapivě dobrý, humor spíš trapnej. Třeba to víc sedne bandě kámošek, ale já se teda moc nezasmál. Ničím extra mimořádná ženská špionská akce. Mila Kunis ať dál hraje v romantikách. Co hodnotím sympaticky, je zmínka Ústí nad Labem a Litoměřic. To nás rodáky potěší, že se o nás ví i ve Státech. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem nad tím, jestli si z toxického novodobého feminismu "třetí vlny" dělá film prdel nebo nám ho jen hodně lacině předhazuje. Každopádně mi přišel velmi vtipný bez nějakého většího nadhledu. Jen nečekejte parodii či variaci na bondovky v sukních, protože dostanete jen absurdní mišmaš. Já jsem nečekal nic a nakonec se dost slušně pobavil. Jen moc zářivou budoucnost filmu neprorokuji. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Už jsem se smířil s tím, že Milu Kundis s největší pravděpodobností již nikdy neuvidím v seriózní roli, jako byla precizní Černá labuť. Přesedlala na přímo feministické role, na které jsem zprvu začínal být alergický, naštěstí se objevují výjimky a Spy Who Dumped Me je jednou z nich. Je to typická špionážní ujetina, u níž jsem se ale upřímně několikrát zasmál a dost mě potěšilo, že Amíci zase projednou zavítali do Prahy. Mohli si teda odpustit ironickou narážku na to, že jsme podle nich součástí východního bloku, jinak mi ale nezbývá nic jiného, než chválit. Jedna z mála výtek tkví v samotné Kate McKinnon, jež mi absolutně nesedla a jejímž dílům se budu od teď vyhýbat, i kdybych pro to měl oželet krásnou Milu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Na čele máš takovou divnou červenou tečku." Co se na první pohled tvářilo jako blbina nakonec velmi mile překvapilo. Místy je to fakt hodně zábavné. Kunis tyhle role prostě jdou, McKinnon občas šlápla do prostoru trapnosti, ale nakonec svou prvoplánově načrtlou postavu ukočírovala. Potěšil Theroux, překvapila Sachno, její záporačka je fakt mrazivě cool a Gillian Anderson, ta vám urve trencle. 3.5* ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hodně zábavná akční komedie, ke které jsem původně neměl příliš důvěry, neboť přece jen podobných filmů je nespočet a jejich kvalita je z většinové části mizerná, ovšem tohle je skutečně čestná výjimka, která si zaslouží pozornost. Samozřejmě hledat zde nějakou originalitu je zcela marné, ovšem to bych nebral zas až tak nějak vážně, přece jen jde o typ filmu, který má hlavně pobavit, a to se především ústřední dvojici holek daří na výbornou a navíc po celou dobu. Mila Kunis se po Matkách na tahu opět pořádně odvázala a střihla si další divočejší postavu, která se s ničím příliš nepáře, pro vulgarismus nejde daleko a kupodivu fakt přesvědčivě šlape i v akčních scénách. Pro její parťačku, Kate McKinnon, to pak vše výše zmíněné platí dvojnásob, i ona se tu pořádně rozjela a její vtipnost a praštěnost mě vážně dostávala. Holky tu prostě spolu fungují fakt mimořádně, jiskří to mezi nimi, přesvědčivé jsou jak v komediální, tak akční poloze a oboje funguje vážně na jedničku. Zápletka je pak tedy sice opravdu hodně tuctová, ale mě osobně to tentokrát vůbec nevadilo, celé to hned od úvodu nabere neskutečný spád, akce střídá akci, a to zároveň i ve vyvážené kombinaci s fakt spoustou vtipných scén a dialogů, a konkrétně co se akce týče, tam mě ještě více překvapila její poměrně výrazná nekompromisnost a krvavost, to bylo jako vážně nečekané a za velké plus musím zmínit i fakt, že vše výše zmíněné funguje prakticky po celou dobu trvání filmu, takže se tu tvůrci vyhnuli spoustě klasickým hollywoodským nešvarům, jako jsou tuny závěrečného moralizování, či vyzvedávání pravých amerických hodnot, apod., zde to jede vážně na doraz až do konce :-). Za mě se tak zkrátka jedná o velmi milé překvapení, zábavná, akční, vtipná jízda, jasný palec nahoru. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Zhruba ve 36. minutě přijdou hlavní hrdinky na vlakové nádraží, kde se snaží přečíst jízdní řád. Zazní zde mimo jiné „Nové Hodějovice, Ústí nad Labem a Praha“. (Lukoboss)
  • Když hlavní hrdinky přibíhají na hlavní nádraží ve Vídni, velké hodinu ukazují čas 21:57 hodin. Když za chvíli listují jízdním řádem, zjišťují, že za deset minut odjíždí vlak do Prahy v 19:45 hodin. Nehledě na to, že trasy spojů v jízdních řádech jsou nesmyslné – třeba v 19:32 hodin odjíždí osobní vlak do Českých Budějovic (ale podle vyjmenovaných zastávek jen v úseku České Velenice–České Budějovice to odpovídá výpisu spoje spíš z Gmündu), v 19:35 jede rychlík do Ústí nad Labem (ale je to trasa autobusu přes Znojmo a Prahu-Florenc – toho si nevšimnou, byť je tam Praha uvedena) a v 19:40 jede linka Vídeň–Litoměřice, což je nesmysl. A souprava, v níž cestující děvčata do Prahy, by kvůli rozdílnému napětí v troleji dojela nejdále na hranice republiky. (jujec)
  • V 5. minúte v televízii beží seriál Alf (od r. 1986). (figis20)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama