Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 6

Recenze (246)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Klasická americká průměrná komedie, která ničím nenadchne ani neurazí. Za nejlepšími vtipy rozhodně stojí úžasná Kate McKinnon, která svými hláškami a grimasy přináší do filmu opravdovou zábavu. Mila Kunis take nebyla nejhorší, ale spíše tam byla pro parádu a akci. Spojení Mily a Kate fungovalo parádně a klidně bych si dokázala představit pokračování, i když by se asi jednalo o stejný průměr jako tohle, tak by to byla stejná akční oddychovka na nudné odpoledne. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Akční/komedie s Milou Kunis... to děvče musí být masochistka (nebo knihovnice). Každopádně nebylo to tak zlé. Tvůrci si očividně dělali legraci sami ze sebe, z těch okolo a i všech ostatních, zkrátka dostanete oddechovku plnou dobře natočených akčních scén (což příjemně potěší) plus pár už trapnějších chvilek s Kate McKinnon jako DPH. Kdo ji tu ale kritizujete, tak si prosím uvědomte, že to měla ve scénáři, takže jí nic jiného nezbylo. Na rozdíl od McKinnon si ale velkou pochvalu zaslouží ona mladinká assasínka (a taky to měla ve scénáři, to máte holt těžké). ()

Reklama

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Špion byl taková nouzovka při výběru toho, na co zajít. Měla to být tuctová výplň jednoho večera. ALE! Mila a Kate už v prvních minutách ukazují, že jim společné fungování bude sedět a tak při cestě po Evropě (včetně Prahy) padá jedna hláška za druhou a stejně jako hlavní hrdinky nevěříte vůbec nikomu. Špiónská tématika může být už pro někoho ohraná, ale ve spojení s bandou hlášek ze strany Kate a flashek v pi*i to prostě funguje. No a co si budeme nalhávat, Mila je prostě kus a uvěříte jí všechno. Zkráceno a podtrženo - Nečekal jsem nic a dostal jsem docela nabušenou akční komedii, která potěšila po všech stránkách. 70%. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pár skvělejch kaskadérskejch kousků, sem tam ucházející akce, a jinak... jinak celkem tuctová dementní špiónská komedie. Přisprostlá, často trapná, a skoro nikdy vtipná (dávání blinkru během honičky ale pobavilo, to jo) P.S. Už sem se fakt naštval, a za každý další nechutný koule v jakýmkoliv filmu budu od příště natvrdo strhávat hvězdu. Co na tom ti scénáristi viděj, to fakt nikdy nepochopim. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Může to být u nezkušeností paní režisérky / scénáristky, ale po celkem slušným úvodu to upadne do jakési letargie a nehne se to dál, co hůř, přestane to být sranda. M. Kunis se snaží, resp. hraje naprosto přirozeně, zatímco její parťačka K. McKinnon je přímo tragická, nevtipná, trapná a přehrávající. Chvílema přitlačit na pilu je potřeba, ale tlačit tak, až ten stroj zavaříte, to se nevyplatí. Takže vlastně jediným světlým momentem je velice slušná akce, která ale časem z filmu vyprchává, a potom odkazy na ČR včetně několika scén z Prahy. Toť vše, nic víc, nic míň. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • V kavárně, kdy Sebastian (Sam Heughan) zabije člověka v hrnci s fondue, tak je to narážka na film Casino Royale (2006), kde Bond zabije muže v umyvadle. (kellne)
  • Skladba, ktorá zaznie v úvode filmu, je "Wind Of Change" od skupiny Scorpions. (figis20)
  • Celosvětová premiéra snímku proběhla 25. července 2018 v Los Angeles. (Varan)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama