Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 7

Recenze (246)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Ide v podstate o ďalší Hollywoodsky pokus precediť svet žien do sveta špiónov a plnokrvnej Rkovej akcie s miernou nadsázkou v podobe humorných vsuviek. Film medzi ostatnými vynikaá svojou prekvapivou brutalitou a nebojí sa zájsť vo viacerých scénach až do nechutných detailov. Ja osobne mám Milu Kunis rád a dobre sa mi na ňu pozerá aj na televíznej obrazovke. Ale v tomto filme si celú pozornosť diváka na seba strhne dokonalo streštená Kate McKinnon ktorej reakcie a správanie sú až neuveriteľné. Teda aby som to uviedol na správnu mieru, je vo filme tak ujebaná, že je ťažko uveriteľné že to hrá. Za mňa príjemné prekvapenie. Film vyčnieva zo zabehnutej rutiny filmov podobného tipu čo je jeho nepopierateľné plus. 71% ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Nehledě na to, že film působí spíše jako cestopis, je nutné uznat, že Mily Kunis je pro podobně stupidní role fakt škoda. Člověku nezbývá doufat, než že se urodí něco ve stylu The Black Swan. Film nemá kvalitu, a proto se snaží diváka zmást, jak jen je to možné. Divák tedy tiká pohledem sem a tam, aby nakonec odhalil hlavního padoucha, který je tak zjevně uhodnutelný, jako že Mila Kunis nakope babičce hýždě na Malé Straně. 62% Celosvětový příjmem k 25. 1. 2019: $75,318,544, což je 1,88 násobek rozpočtu ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Překvapivě tahle komedie fakt funguje, i když zkrátit ji tak o půl hodiny by rozhodně filmu prospělo a třeba i dalo tu pátou hvězdičku. Dobře jsem se u toho pobavil, několikrát zasmál nahlas (což je co říct, komedií, kde bych se smál nahlas je málo), i ten příběh byl fajn, hlavní hrdinky dokonce ani nebyly tak otravné, jak jsem se obával... Fakt, takovéhle příjemné překvapení jsem nečekal. A rozhodně mi to zvedlo náladu. I ta akce je natočená celkem dobře, soundtrack (když je), tak tam pasuje dobře, fakt, jsem spokojený. A část v Praze byla taky super, i když Nové Hodějovice taky super, i když jim film věnoval sotva vteřinu. 4* ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pár skvělejch kaskadérskejch kousků, sem tam ucházející akce, a jinak... jinak celkem tuctová dementní špiónská komedie. Přisprostlá, často trapná, a skoro nikdy vtipná (dávání blinkru během honičky ale pobavilo, to jo) P.S. Už sem se fakt naštval, a za každý další nechutný koule v jakýmkoliv filmu budu od příště natvrdo strhávat hvězdu. Co na tom ti scénáristi viděj, to fakt nikdy nepochopim. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Začínam si pripadať ako retardovaný keď dávam šancu takýmto filmom. Hovorím si, veď to nemôže byť také účelové, nezaujímavé a nudné nie? Ale ono sa to tam vždy dostane. Rozjazd super. Ale snaha dodávať do filmu prekvapivé zvraty je na škodu. Páčilo sa mi že Fogel dokázala dodať do komédie skvelé kaskadérske kúsky aj že jej postavy krvácali a boli v zásade nekonvenčné takým tým šibnutým americkým spôsobom. A keby to zostalo v tejto rovine tak je to skvelá oddychovka. Ale druhá polovica všetko ničí a stáva sa z toho strašne ťažkopádna záležitosť s divným koncom, ktorý je síce očakávaný ale nejako mi uchádza základná motivácia. Ako keby postavy čo sa týka hlavnej zápletky robili niečo iné ako hovorili. Potitulkové scénky sú doslova smutné. Kunis je cute a McKinnon to bláznenie ide. Pozerateľné ale len raz. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Ve 40. minutě nasedá modelka Ukrajinka Naděžda (Ivanna Sachno) do luxusního auta, které má českou SPZ. (UNK.Cory)
  • Když hlavní hrdinky přibíhají na hlavní nádraží ve Vídni, velké hodinu ukazují čas 21:57 hodin. Když za chvíli listují jízdním řádem, zjišťují, že za deset minut odjíždí vlak do Prahy v 19:45 hodin. Nehledě na to, že trasy spojů v jízdních řádech jsou nesmyslné – třeba v 19:32 hodin odjíždí osobní vlak do Českých Budějovic (ale podle vyjmenovaných zastávek jen v úseku České Velenice–České Budějovice to odpovídá výpisu spoje spíš z Gmündu), v 19:35 jede rychlík do Ústí nad Labem (ale je to trasa autobusu přes Znojmo a Prahu-Florenc – toho si nevšimnou, byť je tam Praha uvedena) a v 19:40 jede linka Vídeň–Litoměřice, což je nesmysl. A souprava, v níž cestující děvčata do Prahy, by kvůli rozdílnému napětí v troleji dojela nejdále na hranice republiky. (jujec)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama