Reklama

Reklama

Dva nepravděpodobní společníci se vydají na nebezpečné dobrodružství přes neprozkoumanou planetu a snaží se utéct z nebezpečné a dezorientující reality, kde všechny myšlenky je vidět a slyšet... Na planetě, kde žije Todd Hewitt (Tom Holland) všechny ženy zmizely. Muži jsou zase postiženi “hlukem”, sílou, která zveřejňuje všechny jejich myšlenky. V tomto nebezpečném světě nouzově přistane se svou vesmírnou lodí Viola (Daisy Ridley). Todd ji objeví podle zvláštního ticha a přísahá, že ji ochrání. Bude však na to muset najít vlastní vnitřní sílu a probojovat se tajemstvími planety. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (177)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď na svete ostanú len muži a zvieratá a odrazu naďabíte na ženu, ktorá síce nie je žiadny kus, ale predsa je opačným pohlavím (hoci to sa už fujky až tak nenosí), očakával som, že sa na ňu vrhnú ako Rusi na Berlínčanky v máji 1945, kde bolo len za týždeň evidovaných 2 milióny znásilnení. Ale ono nič. Mikkelsen si chodí na koni, mladík sa tvári ako panic aj análnic. A celkovo to pokračuje takým spôsobom, že sa dokopy nič nedeje, občasne niekto na niekoho vystrelí, ale ako sci-fi to neobstojí ani napríklad v konkurencii s najslabším Eastwoodovým filmom Vesmírni kovboji. ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Ťažko hodnotiť film, ktorý tu mal byť pred troma rokmi, v strižni sa pokúšali o zázrak, a nakoniec sa aj tak prekrúcal a to nie jeden krát. Oveľa zaujímavejší by bol dokument z making ofu, ktorý by nám prezradil prečo sa to celé až tak posralo. Ale tak herci hrali o život, a schopnosť vidieť svoje myšlienky je... Hádam ju niekto niekedy využije lepšie. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

o Chaos Walking sem dopředu věděl jen tolik,že ten film existuje.Nic víc sem si o něm nezjišťoval a ani trailer sem neviděl.Důsledkem toho bylo,že prvních minimálně deset minut jsem byl akorát zmatený a celý ten nápad s hlukem mi přišel maximálně otravný a opravdu chaotický.Postupem času sem si nicméně zvykl a dal sem Limanovi a spol šanci.Bohužel Chaos Walking ale není dobrý film.Tím spíš,že se nejedná o žádnou lacinou béčkovou produkci,ale v normálním předcovidovém světě o regulérní áčko,které by jindy šlo nejspíš s velkými očekáváními do kin.Ve výsledku vůbec nevadí,že tu prakticky úplně absentuje jakákoliv akce,pokud by ovšem byla vyvážena něčím jiným a to bohužel není.Nová planeta není ničím zajímavá a krom "původních" obyvatel (kdy uvidíme jednoho na cca 3 minuty) nenabízí vůbec nic.Celé to vlastně působí jako zbytečně rozvleklý pilot k nějakému novému seriálu od Syfy a to rozhodně není lichotka.Kdyby se povedlo alespoň víc využít známe tváře,jenže ani to se nedaří.Holland tu po několika skvělých rolích vypadá ztraceně,Mikkelsenův záporák je pouze jednorozměrná nezajímavá figura,jehož motivace je navíc taková vágní a Daisy Ridley bude ještě dlouho bojovat s tím aby vystoupila ze stínu Rey...40% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý nápad s planétou na ktorej sa myšlienky všetkých chlapov vizualizujú, takže ich môžu všetci vidieť jak film. A na potvoru sa to žien netýka. Lenže tento nápad pôsobí skôr otravne. Mohlo to fungovať ako psychologická sonda jak by takto mohli ľudia fungovať, ale na tú sa tvorcovia zvysoka vykašlali. Postavy sú jednorozmerné figúrky s priehľadnými motiváciami u každej z nich. Hneď viete, kto je dobrák, kto zloduch a čo sa zhruba stane o 5 minút. Tom Holland ako hlavný hrdina znova variuje svojho Spidermana a už začína byť otravný. Po mizernom Cherry má na konte ďalší nepodarok. Daisy Ridley zase dokazuje, že fakt hrať nevie a pôsobí asexuálne. Stavím sa, že za pár rokov prizná, že je lesba. Chémia medzi ústredným párom je nulová a Daisy sa často správa afektovane alebo rovno dementne. Akcie je tu minimum. Celé to vyzerá jak nejaká trochu výpravnejšia epizódka Stargate. Úplne sklamaný nie som. Knihu som nečítal, ale potenciál na dobrý film tam rozhodne bol. Len sa behom cesty na filmové plátno niekam stratil. Výsledok je na úrovni filmu After Earth. Proste taký divne nefunkčný film po každej stránke až je to skoro fascinujúce. 4/10. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Nezdálo se mě to tak špatné jak tu někteří píší. Jestli Chaos Walking stálo 100 milionů, tak je to samozřejmě průšvih, protože výprava a efekty vypadají jako z televizního seriálu a celé to působí jako jedno z těch sci-fi, které je určeno na DVD/Netflix a omylem se dostane do kin. Tom Holland (nový Spiderman) se jakžtakž snaží, ale Daisy Ridley (nové Star Wars) je absolutně nezajímavá a oba prostě velký film neutáhnou. Nicméně už jen to, že se film odehrává na mimozemské kolonii, která se za pár desítek let propadla do totálního tmářství a středověku je fajn, Mads Mikkelsen je výborný záporák a hlavní nápad Hluku, který zobrazuje myšlenky všech mužů je přímo vynikající a skvěle udělaný. Třeba ty pasáže, kdy hrdina bezděčně zobrazuje co by s dívčinou chtěl dělat a ona je zděšená :) Putování planetou je fajn, mohlo by to být akčnější, ale nenudil jsem se a 3* si to zaslouží. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (17)

  • První týden natáčení si Tom Holland zlomil nos, když ho během natáčení akční scény omylem praštil kaskadér do obličeje. (Azurose)
  • Film bol komerčným prepadákom, keď zarobil len 27 miliónov oproti rozpočtu 100 miliónov dolárov. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal s otvoreným scenárom, takže počas nakrúcania sa ešte menil. (Arsenal83)

Související novinky

Kdo převzal roli Grindelwalda?

Kdo převzal roli Grindelwalda?

26.11.2020

Před dvěma týdny jste se zde mohli dočíst, že studio Warner Bros. intenzivně jedná s hercem Madsem Mikkelsenem o jeho možném nahrazení Johnnyho Deppa v roli čaroděje Gellerta Grindelwalda ve třetích… (více)

Limanův pandemický heist nabírá obsazení

Limanův pandemický heist nabírá obsazení

02.10.2020

Ještě než se Doug Liman vydá spolu s Tomem Cruisem do vesmíru, chystá se režisér natočit pandemicky heist thriller Lockdown. A jeho nízkorozpočtová novinka už dokonce má i obsazení. V hlavní roli si… (více)

Jaký film chystá Daisy Ridley?

Jaký film chystá Daisy Ridley?

04.05.2020

Máme 4. května, Den Star Wars, takže začneme rovnou novinkou o hvězdě poslední trilogie herečce Daisy Ridley. Ta má po letech strávených zachraňováním galaxie daleko, daleko odsud coby mladičká Rey… (více)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (více)

Reklama

Reklama