Reklama

Reklama

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) se probírá z kómatu po brutálním útoku na její rodinu, při kterém jí zabili manžela a dceru. Když vrahy nikdo nepotrestá, Riley vezme spravedlnost do vlastních rukou. Svou frustraci a hněv promění v motivaci, a roky v úkrytu trénuje mysl i tělo. Stane se z ní neporazitelná mstitelka, která uniká polici, FBI i losangeleskému podsvětí. Riley má vlastní pojetí spravedlnosti. A nikdo mu neunikne. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Vo svojom žánru (napr. sem patrí aj Colombiana) to „pozoruhodným“ filmom spraví J. Garner a jej premena na bolesť a ľútosť nepoznajúcu „killing machine“. Film má jasnú koncepciu, ale niektoré detaily sú „nevypracované“ – napr. ako sa za tých rokov stala z R. North taká „profesionálka“? Otvorený záver (ako to už u takýchto filmoch „býva zvykom“). Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nikdy, nikdy nenaštvite bankovú úradničku!!! O 5 rokov sa z nej totiž môže stať, vďaka anabáze v Hongkongu elitná bojovníčka, ktorá agentov Mossadu, BOPE, Spetnatz či Mariňákov pošle do večných lovíšť svojim kýchnutím a mexický kartel zničí ženským diskrétnym prdom. Jennifer Garner drží zbraň v ruke ako učnica na odbornej škole hrebeň pri svojej kaderníckej premiére, skorumpovaný policajt vadí všetkým ale hajzel čo nechá újsť niekoľkonásobnú vrahyňu je dokonalým obrazom policajta...Veľmi úbohý pokus napodobniť Ctihodného občana či Prianie smrti, kedže Bruce Syfilis či Charles Bronson vo svojich úlohách pôsobili aspoň dôveryhodne. A keďže liberálny fašizmus decimuje Hollywood naďalej, štvrť pre chudobných, súdny zriadenec, ktorý do ženy ktorá príde o rodinu napumpuje svoj paralyzér a korupcia, korupcia, korupcia vynesie na čsfd aj takejto sračke modré čísla. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Režisér 96 hodin oživil Jennifer Garner, aby jí dal kvér do ruky a poslal jí na cestu za pomstou za smrt rodiny. Ohrané téma nevadí, Jennifer Garner se celkem snaží, ačkoliv je těžké uvěřit jí akční hrdinku, ale film dost ztrácí na akci, které je velice málo (jinak je celkem kvalitní) a film se hodně zaobírá dramatickou částí, kdy Jennifer vzpomíná na rodinu a zbytečně tím brzdí rozjetý příběh, kterému nepomůže ani do prázdna vyznívající závěr, který místo epického akčního konce, nabídne nudnou bitku. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Rozseká drogovou síť, poukáže na korupci v policejním sboru a hlavně se pomstí. Vůbec ne špatná jednohubka, i když si o Pierru Morelovi až na výjimku v podobě 96 hodin nemyslím nic moc dobrého. Banda gaunerů jí sejme rodinu a po úsměvném předběžném líčení ji soudce ještě žene na léčení na psychiatrii. Jennifer Garner ovšem ukáže, že není žádné ořezávátko a vezme (jak to už to tak bývá, když úřady selžou) spravedlnost do vlastních rukou. Celá zápletka je pochopitelně slabá jak kafe ve čtvrté cenové, protože k tragédii dojde na základě toho, že táta od rodiny potřebuje prachy a „jen“ uvažuje o možném vyřešení svých problémů. Jennifer tak po letech toulání po světě, kdy se po ní slehla zem, kouká zasněně na poslední vzpomínku ze společného rodinného focení a připomíná producentům, že nemusí hrát jen v romantických komediích. Samozřejmě surfujeme na vlně absurdnosti, útlá bruneta řeže stokilové chlápky v docela kvalitním akčním podání, ačkoliv nás tvůrci o některé potencionálně zajímavé scény obírají. Jennifer je s ohledem na svůj věk pořád zatraceně sexy, třeba v doupěti gangsterů předvede docela sympatické divočení, jenže například takový závěr je zase svým nábojem a zpracováním o level níž. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Dva chlápci chtějí okrást drogového bosse jeden, ale couvne jelikož má rodinu nicméně ten boss se to dozví a oba je zabije. V případě toho váhajícího i s dcerou a pokusí se zabít i její matku. Ta ,ale přežije a chce svědčit , ale poté co selžou zkorumpovaní soudci a policajti se rozhodne vzít spravedlnost do svých rukou. Letos těchto filmů vyšlo více a tohle mě z nich přijde nejslabší. Chybí zde zapamatovatelné scény a zápletka je hodně vyloženě na náhodu (za 6 roků co zmizela nikdy nenavštívila ten hrob jako a nic nejedla a neplatila kartou, že ji nikdo nenašel nikdy hlavně, že ten den co zmizela si vybrala 55 000 dolarů) o hudbě se ani nevyjadřuji radši. 40 procent za konec a za to, že zabila toho soudce (kdyby zabila i tu blondýnu dám 60 bohužel). Jinak alternativa Ctihodný Občan. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (6)

  • Zbraně použité ve filmu byly pistole Glock 19, Colt 1911 a revolver S&W.38. Dále útočná puška M4, AK 47, MP 5, UZI, MAC 10 a brokovnice UTAS. (K98)
  • Když se Riley (Jennifer Garner) během soudu rozeběhne na tři podezřelé, tak od jednoho policisty dostane zásah taserem, po kterém spadne na zem. V dalším záběru ale padá k zemi znovu. (Duoscop)

Reklama

Reklama