Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Generální ředitel Jaromír Soukup v diskusním pořadu, ve kterém hlavní úlohu hraje to, co trápí a zajímá diváky televize Barrandov. (TV Barrandov)

Recenze (78)

Zix. 

všechny recenze uživatele

Moderátor Soukup není nestrannej a dává najevo svoje názory. Nejsou sice často špatný, ale nemělo by být tolik vidět s kým souhlasí a s kým ne. Přesto ale kdo z politiků chce, tak tam svůj názor k tématu vyjádří a je to dnes již jediný pořad podobnýho typu. Navíc je zajímavější sledovat, když je tam více politiků než dva, max. tři jako u jiných pořadů. ()

Mijagi odpad!

všechny recenze uživatele

Sjezd ubožáků, co jsou schopní za 300,-Kč za jedno natáčení držet agitační cedule a jako roboti pokřikováním negativně či pozitivně reagovat na předem domluvená slova, která jim diktuje ještě větší ubožák. Ne, Jaromír Soukup opravdu není moderátor. Ego mu sice poletuje až v obláčcích, ale moderátorské vlohy nemá. U nečekaných odpovědí hostů (a formát diskuzního pořadu takové odpovědi předpokládá) pořad sklouzává díky Soukupově neschopnosti improvizace do trapnosti. Obsahově je to brak od začátku do konce. Vůbec mě nepřekvapilo, když jsem se dověděl, že jeden ze Soukupových poradců, kteří stojí při natáčení na kraji placu, je bývalý šéfredaktor bulvárních plátků Pavel Novotný, schopný slézt pro prachy na dno žumpy a ještě se tam s úsměvem rochnit. Chro chro. ()

Reklama

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Normálne by som na niečo podobné nekukal, ale internety žili videjkami zo šou, kde si Michal Horáček vytrel s nejakým pseudomoderátorom prdel, tak som zvládol aspoň tú jednu časť a áno, jedná sa o vskutku rozkošné divadielko. Niekto zo zaručene neplateného publika dokonca vypustil fotku zoznamu otázok, z pera pana Soukupa. A tak to pritom vyzeralo spontánne! Ale ne, fakt lidi, toto už je dno. Rozner na hrad! ()

dr.Holofaust 

všechny recenze uživatele

Něco tak nepopsatelně abstraktního a špatnýho, že to nemá obdoby. Pořad o tom, kterak by Jára moc chtěl být stejně nekompromisní tvrdý hoššan jako Vašek Moravců, akorát že koktá, zadrhává, utíkají mu myšlenky, ztrácí se ve svých patetických žvástech a tak nějak všeobecně mele sračky a ti politici ho neberou vážně a utahují si z něj. Comedy gold! ()

Zajímavosti (1)

  • Moderátor pořadu a majitel televisní stanice Barrandov, která jej vysílala, Jaromír Soukup pořad zrušil kvůli bezobsažnosti toho, co v něm politici říkali. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama