Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Generální ředitel Jaromír Soukup v diskusním pořadu, ve kterém hlavní úlohu hraje to, co trápí a zajímá diváky televize Barrandov. (TV Barrandov)

Recenze (78)

Nonna odpad!

všechny recenze uživatele

Uspala jsem synka a sešla dolů k televizi. Čtrnáctiletá dcera má puštěný nějaký program a a slzí u toho smíchy. Ptám se, na co kouká a ona odvětí, cituji:" Ále, na Barrandově dávají něco jakos mi tuhle pouštěla Pražskou pětku, jak tam Štaindler mezi příběhy žvanil, až se opil. Nevíš, tohle jsou taky Sklepáci?"...............nebyli to Sklepáci. Šetrně jsem dcerušce vysvětlila, že tento pán se, na rozdíl od Sklepáků, bere vážně. Že je to sice, patrně, názorný psychiatrický případ, ale to že není v naší kompetenci hodnotit a že nejlépe udělá, když přepne jinam. Nechtěla tomu věřit a udiveně se ptala: "Mami, to mi neříkej, že se na TOHLE někdo kouká a bere to vážně......."..........dál bez komentáře. ()

boni

všechny recenze uživatele

Já to ani nechci hodnotit, neboť těch odpadů už je tady až dost. Jaromír Soukup je člověk, který sice možná nemá úplně špatné názory, líbí se mi, že nabízí alternativu vůči levicově liberální ČT, která mne svojí agitkou neskutečně sere, leč bohužel všechny jeho pořady jsou dělané tak neuvěřitelně amatérským způsobem a on je tak strašně špatný moderátor, že veškerá jeho snaha je ve výsledku spíše kontraproduktivní. I když to vezmeme v globálu, tak z hlediska „koukatelnosti“ neexistuje nic horšího než Barrandov. Polovina času reklamy, čtvrtina naprosto odpudivé tituly neznámých produkcí a čtvrtina nespočet pořadů nestora Járy, který to sice v televizní branži neumí, ale to mu evidentně vůbec nevadí. ()

Reklama

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Prosím orgány činné v trestním řízení, aby proti Jarinovi Souchoťovi zasáhly a znemožnili mu prznění našich už tak dost těžce zkoušených nervů. Aneb totální tragéd, který má místo umu tučnou sumu. Ale je to přitom de Bill. Za díl s bezdomOvčáčkem holdujícím fíkusu bych doporučil pár facek, aby se pánům Souchoťovi a tomu druhému rozsvítilo v kebuli. ()

KNTRFKT odpad!

všechny recenze uživatele

Soukup je celkově bizarní človíček s patologickou potřebou pojmenovat každej svůj pořad po sobě, aby si každej zapamatoval, že se jmenuje Jarda a né třeba Matouš. V mládí ho totiž šikanovali a řikali mu Jaryne, Jarýnku. Malej Jarýnek měl sen. Sen, ve kterym vede nejhorší televizní stanici, která nemůže konkurovat ani tureckejm telenovelám vysílanejm v ženských věznicích v Turkmenistánu. Měl se, ve kterym je generální ředitel této stanice, kde se obklopí lidmi smýšlejícími stejně jako on budou tvořit. Budou inovovat. Přinesou na svět něco nového. Kvůli tomu taky vznikly pořady jako Instinkty Jaromíra Soukupa, Aréna Jaromíra Soukupa, Obřízka Jaromíra Soukupa a Diletant Jaromír Soukup přikuluje. Do značné míry mu konkuruje Honzík Musilovic, který jakožto fundovaný odborník ve sféře vztahů dokáže rozlousknout jakýkoli rodinný nešvar, či problém, musí často vystavit na odiv svou homosexualitu a proto občas profesionálně reaguje ve stylu: "Aby ti homosexuál nedal přes držku." Tím si dokáže, že je ve studiu plném herců a lopat největší macho, zastrčí si péro zpátky do poklopce, pochčije jeden dva hydranty a jde si domu lehnout. Podobně to má takhle Jaromír Soukup. Ve své aréně zpovídá lidi, kterým šermuje před očima rukama, mnohdy bez smyslu či návaznosti odbíhá, nebo přebíhá mezi tématy. Během odpovídání hosta leze do diváků, překračuje paní Růženu, která se chce zeptat na to, co prezidentský kandidát udělá s tím, že jim loni někdo postřelil ve chlívku prase a pak se zase vrací, aby dál šermoval rukama a chrlil nesmysly. Dost často vás třeba zaskočí dotazem jako: "Slyšel jsem, že vám na škole nešel tělocvik, ukažte nám tady kotrmelec, ať víme, že to není pravda." Další věcí je, že lidi, kteří maj to výsostné právo se do Arény Jaromíra Soukupa dostat musí projít složitým výběrem, který mnohdy není zrovna úplně jednoduchý. Prvním úkolem bývá, že vám Jaromír Soukup hodí míček, pokud míček nechytnete, jste přijati jako diváci. Pokud se stane, že míček nechytne více lidí a hrozí, že by se Aréna Jaromíra Soukupa náhodou přeplnila a hodnota inteligenčního kvocientu by mohla náhodou atakovat hranici "průměrný retard", položí vám Jaromír Soukup ve své Aréně Jaromíra Soukupa jednoduchou otázku:"Máte před sebou polévku, vidličku a polévkovou lžíci, jaký postup zvolíte k tomu, abyste zdárně snědli polévku?" Pokud odpovíte, že si polévku vylijete do klína, odkud ji sníte vidličkou a lžící půjdete odvolit Zemana, máte místo v první řadě. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad, ve kterém si pan "moderátor" s oblibou hraje na ďáblova advokáta (ano, tak se opravdu nazval), neustále skáče hostům do řeči, nenechá je doříct větu, má neskonalou potřebu sdělovat všem své názory a každého poučovat, ačkoliv diváka zajímají spíše názory pozvaných hostů. Studio působí neskutečně amatérsky, patrně je to tím, že se v něm natáčí dalších deset různých pořadů Jaromíra Soukupa. Nepohodlná laciná křesílka, žádný stoleček, žádné pití, nulový komfort, no prostě vrchol amatérismu. Pane Soukupe, takhle se kvalitní pořady fakt nedělají. 0/10. ()

Zajímavosti (1)

  • Moderátor pořadu a majitel televisní stanice Barrandov, která jej vysílala, Jaromír Soukup pořad zrušil kvůli bezobsažnosti toho, co v něm politici říkali. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama