Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Generální ředitel Jaromír Soukup v diskusním pořadu, ve kterém hlavní úlohu hraje to, co trápí a zajímá diváky televize Barrandov. (TV Barrandov)

Recenze (78)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Nepohledný šedesátník před televizí volá na svoji stejně nepohlednou padesátiletou manželku z obýváku do kuchyně: "Růžo, není to ten manžel vod té Brožové?!" Růžena obratně překousává poslední mufloní kost od oběda, nahne svoji otylou hlavu a houkne hlasem polární medvědice něco v tom smyslu, že na obrazovku dost dobře nevidí. Uplyne ani ne čtvrthodina, když manžel nadšeně hlásí, že ten týpek v saku se znovu culí v upoutávce před finálním rozuzlením Nebezpečně análních stahů. Růženě trvá posbírat tři "mišelíny" ze židle, znovu tedy moment s žabákem v saku propásla. Nemusí zoufat, neb během jediného dne se muž, budící ve studiu dojem že se mu chce permanentně chcát, což je doprovázeno obsesivním pochodováním dopředu a vzad, zjeví ještě minimálně stokrát. Nemám návod, jak tento pořad přežít. Pořad ocení jedinci imbecilního smýšlení, kterým témata o exekutorech, doktorech a jiných zbytečnostech budou připadat mnohdy kulantně zábavná, přičemž mohou přidat interaktivně polínko pod kotel, když "kotelnickou" Míšu Jílkovou střídá jakýsi žoviální pseudomoderátor, který se rád chlubí svým nákupem bomba televize, až je z toho Soukup. 0/10 ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad, ve kterém si pan "moderátor" s oblibou hraje na ďáblova advokáta (ano, tak se opravdu nazval), neustále skáče hostům do řeči, nenechá je doříct větu, má neskonalou potřebu sdělovat všem své názory a každého poučovat, ačkoliv diváka zajímají spíše názory pozvaných hostů. Studio působí neskutečně amatérsky, patrně je to tím, že se v něm natáčí dalších deset různých pořadů Jaromíra Soukupa. Nepohodlná laciná křesílka, žádný stoleček, žádné pití, nulový komfort, no prostě vrchol amatérismu. Pane Soukupe, takhle se kvalitní pořady fakt nedělají. 0/10. ()

Reklama

Zix. 

všechny recenze uživatele

Moderátor Soukup není nestrannej a dává najevo svoje názory. Nejsou sice často špatný, ale nemělo by být tolik vidět s kým souhlasí a s kým ne. Přesto ale kdo z politiků chce, tak tam svůj názor k tématu vyjádří a je to dnes již jediný pořad podobnýho typu. Navíc je zajímavější sledovat, když je tam více politiků než dva, max. tři jako u jiných pořadů. ()

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

odpad publicistické pořady na Barandově jsou evidentně pěkně dopředu připraveny a jdou na ruku všem pozvaným hostům. Majitel televize Barrandov Soukup tu veřejně leze do prdele a pozývá si jen spřízněné duše. A jsem rád, že nejsem sám, kdo to tak vidí. Podrobné hodnocení není v tomto případě opravdu potřeba. ()

Nonna odpad!

všechny recenze uživatele

Uspala jsem synka a sešla dolů k televizi. Čtrnáctiletá dcera má puštěný nějaký program a a slzí u toho smíchy. Ptám se, na co kouká a ona odvětí, cituji:" Ále, na Barrandově dávají něco jakos mi tuhle pouštěla Pražskou pětku, jak tam Štaindler mezi příběhy žvanil, až se opil. Nevíš, tohle jsou taky Sklepáci?"...............nebyli to Sklepáci. Šetrně jsem dcerušce vysvětlila, že tento pán se, na rozdíl od Sklepáků, bere vážně. Že je to sice, patrně, názorný psychiatrický případ, ale to že není v naší kompetenci hodnotit a že nejlépe udělá, když přepne jinam. Nechtěla tomu věřit a udiveně se ptala: "Mami, to mi neříkej, že se na TOHLE někdo kouká a bere to vážně......."..........dál bez komentáře. ()

Zajímavosti (1)

  • Moderátor pořadu a majitel televisní stanice Barrandov, která jej vysílala, Jaromír Soukup pořad zrušil kvůli bezobsažnosti toho, co v něm politici říkali. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama