Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (274)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Prvý diel je tak skvelo urobený namotávák, že si dvojica James a Alyssa okamžite získa Vašu pozornosť. Vďaka nim si užijete netradičnú lovestory, ktorá je odvyprávaná prostredníctvom pošahanej road movie. Od zmeny barvy vlasov a uvoľnenia pôvodných charakterov išla kvalita dole. Nevadí. Zažil som niečo netradičnejšie, videl zopár zaujímavých scén a vďaka ultra prívetivej minutáži som nemohol stihnúť na nič pizdiť. Druhá séria už bola slabšia. Lepšie povedané zbytočná. Bavil ma len prvý diel, ktorý predstavoval Bonnie. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Strašlivě nesnestelní hrdinové v rádoby existenciálním road tripu odnikud nikam. Nejsou výjimeční a ani nedělají kdoví jak nezvyklé věci. Jsou to jen otravní kokoti, a to obzvlášť ta holka, která se značně neúspěšně pokouší hrát postavu o deset let mladší. Spousta slibů, ale nakonec je celý seriál úplně stejně mediocre, jako průměrný zbytek světa kterým ty asociální postavy jakoby opovrhují a snaží se distancovat od něj. Ne, on tu holku fakt nezabije. Klidně to mohlo vyjít u Disneyho. 4/10 ()

Reklama

venca163 

všechny recenze uživatele

"Jedinej opravdovej seriál ze života vy kreténi", napsal o tom nějakej moula v diskusi pod jednim dílem. "Přehypovaná teenage rádoby existenciální hipsto sračka", píšou další. Aby mě jedno nebo druhý provokovalo jsem asi už moc starej =). Pravdu nemá nikdo (nebo všichni). Co se nedá sporovat, je fakt, že největší devizou tohohle seriálu je jeho pouhých 8x20 minut =). Bral jsem to jako takovou trochu netradiční hříčku na daný téma a zejména díky zvolenýmu formátu jsem se u toho i celkem bavil. Jen po těch všech ohlasech na velký finále jsem fakt čekal něco víc, než úplně tuctovej úteso-visák. Bejt v závěru cokoli fatálního, šel bych vejš. (65%) ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

Po první epizodě, která pro mě byla tou nejlepší, jsem neměl tušení, kam bude příběh nadále směřovat. Hrdinové ještě byli poutaví a nepřevažovala u nich otravnost. Ta druhá charakteristika však také plnila svůj účel a nadále se s ním úspěšně pracovalo. Přestože si seriál zvládl udržet svůj styl, tak se začal po jedné zlomové události postupně zmírňovat a vyvíjet uvěřitelněji. Na jednu stranu mě mrzí, že jeho divokost už nebyla tak vysoká, na tu druhou bych možná nadával víc, kdyby mu zůstala. A ať se, prosím, seriál nerozrůstá o další řady. (Netflix) ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Kupodivu svěží vítr do žánru EMO komedií. Protkán černým humorem. Na počátku mě vlastně vůbec ústřední duo nezaujalo. Přišlo mi, že sleduji příběh o dvou postavách, které si zaslouží peklo, které je čeká. Jenže jak epizody přibývaly, dostával jsem se hrdinům víc a víc pod kůži (palec nahoru za herecké výkony). A světe div se, zamiloval jsem si je. A druhou sérii tak zhlédl za pouhé dva dny. The End of the F***ing World není jen přihlouplou komedií pro náctileté. Je dobře budovaným dramatem s příměsí humoru, který se nesnaží být přehnaně filozofický. Ani nám neukazovat odraz reálného světa. Je to poctivě odvyprávěný příběh dvou přátel na okraji společnosti, kteří musí přežít strastiplné peripetie, aby přišli na to, že jsou si - možná - souzeni. 85% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Ačkoli oba hlavní představitelé hráli postavy, kterým je v seriálu 17 let, ve skutečnosti jsou mnohem starší. Představiteli Jamese (Alex Lawther) bylo v době natáčení 22 let a představitelce Alyssy (Jessica Barden) bylo 25 let. (Nelitos)
  • V seriálu zazněla píseň „We might be dead by tomorrow“ od zpěvačky Soko. (ver_mah)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama