Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (274)

Nach 

všechny recenze uživatele

Kupodivu svěží vítr do žánru EMO komedií. Protkán černým humorem. Na počátku mě vlastně vůbec ústřední duo nezaujalo. Přišlo mi, že sleduji příběh o dvou postavách, které si zaslouží peklo, které je čeká. Jenže jak epizody přibývaly, dostával jsem se hrdinům víc a víc pod kůži (palec nahoru za herecké výkony). A světe div se, zamiloval jsem si je. A druhou sérii tak zhlédl za pouhé dva dny. The End of the F***ing World není jen přihlouplou komedií pro náctileté. Je dobře budovaným dramatem s příměsí humoru, který se nesnaží být přehnaně filozofický. Ani nám neukazovat odraz reálného světa. Je to poctivě odvyprávěný příběh dvou přátel na okraji společnosti, kteří musí přežít strastiplné peripetie, aby přišli na to, že jsou si - možná - souzeni. 85% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto dám veľmi rád plnú paľbu. Tá dvojica ma dokázala baviť po celý čas, ani jeden diel nesklamal, ani jeden diel nenudil. A aká to bola že zábava! Čierny humor sa tu v podaní týchto absurdne ladených (iba z pohľadu väčšiny) postavičiek valil ako prílivová vlna a prskal sarkazmus a iróniu na všetky strany. Hlavne zo strany Alysse. Zaujímavé bolo aj sledovať vzťah otca so synom, ktorý sa tu dokázal tváriť dokonale chorý a narušený, robiť si z toho srandu, no pritom smutnou skutočnosťou je, že v súčasnosti je to v mnohom aj realitou. Áno, tento rýchlo plynúci mini seriál toho povie viac, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Len treba natrčiť uši. ()

Reklama

venca163 

všechny recenze uživatele

"Jedinej opravdovej seriál ze života vy kreténi", napsal o tom nějakej moula v diskusi pod jednim dílem. "Přehypovaná teenage rádoby existenciální hipsto sračka", píšou další. Aby mě jedno nebo druhý provokovalo jsem asi už moc starej =). Pravdu nemá nikdo (nebo všichni). Co se nedá sporovat, je fakt, že největší devizou tohohle seriálu je jeho pouhých 8x20 minut =). Bral jsem to jako takovou trochu netradiční hříčku na daný téma a zejména díky zvolenýmu formátu jsem se u toho i celkem bavil. Jen po těch všech ohlasech na velký finále jsem fakt čekal něco víc, než úplně tuctovej úteso-visák. Bejt v závěru cokoli fatálního, šel bych vejš. (65%) ()

Handle 

všechny recenze uživatele

1. SÉRIE (45 %): Drama / Krimi / Thriller / Komedie / Dobrodružný / Romantický. Jo, tak přesně takovej miš maš to je, ale nic z toho pořádně nefunguje. Při sledování jsem alespoň stále doufal v nějaký hlubší přesah nebo uspokojivý závěr, ale celá řada jde odnikud nikam a snaží se jen o jakýsi rádoby cool feeling. U mě tahle překombinovaná slátanina s extrémně nesympatickými postavami teda bohužel nezafungovala vůbec. ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi přísný britský humor, nezbývá mi nic víc, než vám doporučit se "vydat" na výše zmíněný konec F***ing světa, protože to byla vskutku jízda. Musím říct, že jsem na tento projekt narazil náhodou. Nevěděl jsem vůbec do čeho jdu, nicméně hned po pilotní dílu jsem věděl, že to bude stát za to. Dvě hlavní postavy jsou jeden z hlavních důvodu mého kladného hodnocení spolu s výbornou kamerou a i celým vyprávěním příběhu. Mělo to spád, zvraty a neméně vtipných situací, kde herecká dvojice excelovala. Britové tenhle styl žánru prostě umí, dávám silných 5 hvězd. Pobavilo! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • V seriálu zazněla píseň „We might be dead by tomorrow“ od zpěvačky Soko. (ver_mah)
  • Auto Jamesova otce (Steve Oram) je Mercedes-Benz 230E (W123). Tento model se vyráběl v letech 1976–1986. (J.F.B.)
  • V epizodě se objeví stříbrný Opel Monza 3.0E z roku 1983. (J.F.B.)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama