foto

Jessica Barden

  • nar. 21.7.1992 (27 let)
    Northallerton, North Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jungleland
2018 Scarborough
The New Romantic
2017 Habit
Zemská setkání
2016 Ellen (TV film)
Mindhorn
Sladká Maddie Stone (studentský film)
2015 Daleko od hlučícího davu
Humr
2014 TEOTFW (TV film)
Ukolébavka
2013 Labyrint mysli
2012 Comedown
In the Dark Half
2011 Hanna
2010 Tamara Drewe
2007 Revoluce paní Ratcliffové

TV seriály

2019 Ovečky Boží (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (E04)
Ztělesněná šelma (E03)
Krev Edenu (E02)
další epizody (4)
The End of the F***ing World (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2017 The End of the F***ing World (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2016 Murder (TV seriál)
The Big Bang (E03)
Penny Dreadful (TV seriál)
Požehnaná temnota (S03E09)
Věčná noc (S03E08)
Odliv (S03E07)
další epizody (6)
2015 The Outcast (TV seriál)
2012 Vera (TV seriál)
The Ghost Position (S02E01)
2011 Chickens (TV seriál)
2006 The Chase (TV seriál)
2004 No Angels (TV seriál)
1999 Mí rodiče, mimozemšťané (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2019 Romantic Comedy
2007 Coronation Street: Confidential (TV seriál)