Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (274)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Tak tohle bylo něco pro mě! Vkusně zpracované monotónní dialogy, zdánlivě depresivní příběh a hlavně spousta černého humoru, který se mi zamlouval. Rozhodně to není seriál pro každého. Melancholici jej ale jistojistě ocení! | 1.série (85%), 2.série (80%) > Průměr: 83% (4*) | ()

Handle 

všechny recenze uživatele

1. SÉRIE (45 %): Drama / Krimi / Thriller / Komedie / Dobrodružný / Romantický. Jo, tak přesně takovej miš maš to je, ale nic z toho pořádně nefunguje. Při sledování jsem alespoň stále doufal v nějaký hlubší přesah nebo uspokojivý závěr, ale celá řada jde odnikud nikam a snaží se jen o jakýsi rádoby cool feeling. U mě tahle překombinovaná slátanina s extrémně nesympatickými postavami teda bohužel nezafungovala vůbec. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„LIDI NEMŮŽOU BÝT ODPOVĚĎMA. JSOU SPÍŠ OTÁZKAMA. JAKO TŘEBA: PROČ JSEŠ TAK NESCHOPNEJ TÁTA?“… /// Netflixovská týnejdžerská jednohubka o smutnejch věcech, z níž si můžou vzít ponaučení mladí i staří. Jde jen o to, jestli to ti první poberou a ti druzí vydržej. Příběh je, stejně jako jeho hrdinové, zvláštní. Vulgarity, krvavý cákance, rebelie hlavních postav, hra s divákem..., můžou vzbudit dojem, že sledujete něco neobvyklýho. Hodně lidí seriál osloví právě díky tomu. Asi bude záležet na věku. Oba hrdinové nemají z různých důvodů jednoduchý dospívání. Jsme svědky mnoha vnitřních monologů, kterýma dávají světu vědět něco o sobě. Svojí bezprostředností poukazujou na svý problémy. Postupně se z toho stává sociální drama, v němž je situace hrdinů čím dál víc bezvýchodnější. Obě postavy prochází vývojem a nutí diváka na ně měnit názor. Postupně odhalujou onu rejhu, kterou mají na srdci a v duši. Snaží se ukázat, že ten rebelskej útěk má za cíl něco víc, než jen užít si života. Že v tom jejich zkurveným světě je pro ně lepší bejt banditou a poslat všechny do hajzlu. Což je mimochodem přání každýho normálního teenagera. Nejsem dospívající puberťák. A už vůbec ne outsider (teda... aspoň si to myslím...). Možná proto na mě tenhle seriál nepůsobí nějak výjimečně. Vidím, že je jinej, odlišnej od televizní klasiky, ale čekal jsem něco jinýho. Víc odlehčenýho, vtipnýho. Tady jde o vážný věci (a nemyslím tím zabití). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennej komiks, kterej v roce 2013 napsal Charles Forsam, neznám. 2.) Abych něco cejtil, strkám ruce do friťáku. 3.) Thx za titule „jneck“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Když chcete svou novou známost podříznout, ale neustále se dostáváte do prekérních situací, tudíž k tomu pořád není vhodná příležitost, tak se do ní postupně asi zamilujete nebo co. Bonnie a Clyde hadr aneb romantika na hony vzdálená červené knihovně. Pokud tedy červená v onom slovním spojení neodkazuje ke krvi, protože hrdina je zakřiknutý sociopat s vražednými sklony, jenž má po vzoru westernových pistolníků pro jistotu vždy ruku na kudle, a hrdinka protivná kráva, která by vytočila i toho největšího flegmatického introverta. Tohle duo si tedy rozhodně „zamilujete“ a budete mu fandit, a pokud ne, tak ve vás není špetka rebelské romantické duše. Cynické, trochu na sílu a až moc chtěné, ale přesto poměrně zábavné. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Prvý diel je tak skvelo urobený namotávák, že si dvojica James a Alyssa okamžite získa Vašu pozornosť. Vďaka nim si užijete netradičnú lovestory, ktorá je odvyprávaná prostredníctvom pošahanej road movie. Od zmeny barvy vlasov a uvoľnenia pôvodných charakterov išla kvalita dole. Nevadí. Zažil som niečo netradičnejšie, videl zopár zaujímavých scén a vďaka ultra prívetivej minutáži som nemohol stihnúť na nič pizdiť. Druhá séria už bola slabšia. Lepšie povedané zbytočná. Bavil ma len prvý diel, ktorý predstavoval Bonnie. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Auto Jamesova otce (Steve Oram) je Mercedes-Benz 230E (W123). Tento model se vyráběl v letech 1976–1986. (J.F.B.)
  • V epizodě se objeví stříbrný Opel Monza 3.0E z roku 1983. (J.F.B.)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama