Reklama

Reklama

Všechno, co měli

  • USA What They Had (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bratr na ni tlačí, aby matku trpící demencí dali do ústavu. Jenže otec trvá na tom, že jeho žena zůstane doma. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa celkom dobrá rodinno - vzťahová dráma. Samozrejme je to komorné nie v najlepšom zmysle slova, teda že veľa vecí je tam iba načrtnutých, niektoré vyšumia do prázdna, a niektoré sa riešia veľmi jednoducho, ale pointu a emóciu to má, nehovoriac o hereckých výkonoch. Michael Shannon je výborný vždy, Hilary Swank je záruka kvality a Blythe Danner síce nemá veľa priestoru, ale veril som jej všetko. 7,1/10. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Vážný a smutný film ze životě, který mi zase po dlouhé době vyrazil dech a chvíli jsem uvažoval o hodnocením nejvyšším - díky Netflixe, že občas zařadíš i non-mainstream, který ale disponuje naprostými hereckými esy. Tady si všichni diváci můžou udělat obrázek o tom, co je alzheimer za strašlivé svinstvo a jak tohle téma dokáže míchat rodinnými vztahy. Vážně dobrý film a souhlasím s názorem, že Blythe Danner, o které vlastně hlavně film je, měla dostat asi více prostoru, jinak nemám námitek.....................moje hodnocení = 8,5 z 10. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Výborný začátek, sledující dospělé lidi v rodině jako ze života, a emocionální závěr, schopný je chápavě usmířit, odděluje vyhroceně hádavá prostřední třetina, v níž se vytahuje špína obnažujíc, v jakém neuspokojivém (vztahovém, citovém, "existenciálním") marasmu se postavy doopravdy plácají. Vynikající herci se obviňovali natolik ublíženecky (a mechanicky a ukřičeně), že nebylo daleko k tomu, aby poztráceli získané sympatie. Plus ten krocan! :-) ()

katakomb 

všechny recenze uživatele

Rád bych dal víc, Hillary byla skvělá, Michael byl skvělej, ale možná ten film mohl být trochu střízlivější, méně je někdy více a myslím si, že tomuhle filmu by slušelo méně ukřičených scén s rodinnými spory, možná o pár zápletek méně by taky neuškodilo. Příběh a téma určitě zajímavé, ale zkrátka bylo toho moc, abych si na to mohl udělat rozumný názor a zamyslet se nad něčím hlubším, zůstávají jen smíšené dojmy z přehršle podnětů. ()

Wargoo 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý film. Scenár držiaci sa pri zemi, veľmi komorne poňatý, ale bez pocitu stiesnenia. Miláčik Shannon, skvelá neformálna Swank, ktorej táto rola veľmi dobre sadla. Foster a neprehrávajúca Danner len čerešňami na torte. Silná, citlivá téma, vhodne zvolený materiál na debut. Chválim ! 4**** a 72,201% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 21. ledna 2018 na filmovém festivalu Sundance v Utahu. (Rominator)
  • Vznik tohoto filmu byl podpořen programem Sundance Institute Feature Film Program (FFP). (Rominator)

Reklama

Reklama