Reklama

Reklama

Missy, dcera Macka Phillipse (Sam Worthington), je unesena a důkazy o tom, že byla pravděpodobně zavražděna, se najdou v opuštěné chatrči uprostřed oregonské divočiny. O nějakou dobu později obdrží Mack, utápějící se v nejhlubší beznaději, podivný vzkaz, ve kterém ho pisatel zve na víkend do chatrče. Přestože Mackovi jeho vlastní počínání připadá nanejvýš pošetilé, vrací se jednoho zimního odpoledne na toto místo, aby znovu vkročil do samého středu svých nejtemnějších nočních můr. To, co tam najde, mu navždy změní život. (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (213)

tron 

všechny recenze uživatele

Na toto budete potrebovať božskú trpezlivosť. Knižka je sračková a extrémne lacná náboženská agitka a film nie je o nič lepší. Je to obrovská kofotina, ktorú by nemal šancu dôstojne uhrať ani oveľa lepší herec, než akým je Sam Worthington. Jeho hereckí kolegovia sú ako zo zlého sna, mal som sto chutí poslať medzi nich (hladného) Hannibala Lectera. Rovnako bezmocný a bezradný je však i režisér. 30 % za výpravu, potom asi za 4 – 5 scén a za Grahama Greena, ani som nevedel, že ešte žije. Worthington a Radha Mitchell musia byť totálne sfajčení alebo asi v nejakej sekte alebo čo, keď do niečoho takéhoto vôbec šli. Takže ak vám zazvonia pri dverách s Bibliou, moc sa nečudujte, ale radšej na nich nahuckajte vlčiaka. Ak nemáte, požičiam. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5/10). Nemůžu filmu křivdit protože první třetina byla opravdu velmi silná. Hudba krásně podkreslovala depresivní atmosféru a byl připoutaný k obrazovce. Poté se film vydal jinou cestou než bych čekal. Jsem věřící a bylo to tam originálně a nenásilně ukázané. Film se pak stal takovou dobrou ukolébavkou, protože jsem u něj tak 2x usnul než jsem se na něj konečně podíval. Bylo to poetické a čisté. Po skončení filmu jsem se usmíval a měl jsem radost, že všechno dobře dopadlo. A to na filmu cením. ()

Reklama

joker30 

všechny recenze uživatele

Nie som žiaden veľký návštevník kostola, preto nebudem velebiť film do nebies. Knihu som ale čítal a musím priznať, že tvorcom filmu sa podarilo naozaj dobre dostať na plátno takmer celú knihu. Viera sama o sebe mi nevadí, s náboženstvom tam už je to o inom, počkať *spoiler to ale bolo myslím spomenuté aj vo filme, takže až taká totálna kresťanská agitka to možno nie je. Nie sme tu však na polemiky o náboženstve preto keď mám hodnotiť film ako taký, tak to bol pozerateľný priemer s pomerne dobrými hercami. 70% ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Keď už neviete ako v dnešnej dobe zaujať, napíšte knihu alebo natočte film, kde zoberete jednu vymyslenú postavu, urobíte z nej černú ženu spolu s hipsterským afgáncom a šikmoočkom, dáte im do papúľ neuveritelne podnetné dialógy plné hádanok a inotajov, natiahnete tento dríst na 2 hodiny, aby ste diváka poriadne vytrestali a olalala, bestseller a kinohit je na svete. Icte do piče s takými to filmami, kurva! ODPAD! ()

Rizek75 

všechny recenze uživatele

Přestože mi je téma ať už Boha či víry v cokoliv celkem vzdálené, přečetl jsem si nejprve knihu Williama P. Younga. A chápu, že se ve světě stala bestsellerem, s ohledem na "kvanta" věřících (nic proti :-)). Mě to však nijak neuchvátilo, bohužel. No a tím se dostávám k tomuto filmu. Co se týká námětu, platí to, co píšu v úvodu. Ale jinak zpracování dobré - hudba, výprava, herci... ()

Galerie (31)

Zajímavosti (10)

  • Meno Elousia, ktorým sa nazýva Otec (Octavia Spencer), má hebrejský pôvod a znamená „Boh Stvoriteľ, ktorý je základom všetkých bytostí“. (Arsenal83)
  • Forest Whitaker bol v počiatočných fázach projektu považovaný za režiséra a aj jedného z hlavných predstaviteľov. (Scraffy)

Reklama

Reklama