Reklama

Reklama

Narcos - Season 3

(série)
Trailer 2
USA, 2017, 8 h 53 min (Minutáž: 47–61 min)

Hrají:

Javier Cámara, Kerry Bishé, Damián Alcázar, Pedro Pascal, Arturo Castro, Raymond Ablack, Andrea Londo, Gabriel Sloyer, Juan Sebastián Calero, Taliana Vargas (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Pravidla se změnila a protidrogový úřad se po krvavém honu na Escobara zaměřuje na jeho následovníky – kartel z Cali. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (126)

Pichloza 

všechny recenze uživatele

Je super jak to funguje i bez Escobara a Murphyho. Kartel z Cali je jiný, ale jejich přístup je jako čerstvý vzduch a Peňa má nové a stejně sympatické kolegy Feistla, Van Nesse a později i Salcedu. Na druhou sérii to podle mě nemá, ale s první sérii se to u mě rozhodně dělí o druhé místo. Jsem zvědav s čím přijdou kartely z Mexika. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez Escobara to už neni plnohodnotná zábava. Nie je to náhoda, že Cali kartel nie je tak svetoznámy, ako bol sám Pablo. Jednoducho skutočnosti odpovedajúce fakty neposkytujú dostatočnú dramatičnosť pre scenár. Naviac, jediným hereckým bohom v tejto sérií zostáva už len Pedro Pascal. Ostatný boli totiž vybraný aj na základe podobnosti skutočným postavám, a to veru obmedzuje casting, ktorý by bol normálne založený skôr len na talentu uchádzačov. Ťažký kompromis pre projekt - výsledok preto vlažnejší, ale ešte stále nadštandardný. ()

Reklama

Sweat55 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je trochu jiná než dvě předchozí a rozhodně to má co dělat s odchodem Escobara a agenta Murphyho. Tempo je pomalejší a první čtyři díly jsem se celkem bál, jestli se to vůbec někdy rozjede. Jenže jakmile začne jít do tuhého, každá další epizoda je lepší a lepší, až jsem měl pocit, že pět hvězdiček nestačí. Znovu se totiž rozjede pekelné inferno plné drsných přestřelek, napínavých chvil a spousty nečekaných zvratů. Pedro Pascal opět zahrál parádně, což vlastně můžu říct úplně o všech. Čtyři kmotři sice nejsou Escobar, u něhož chtě nechtě to charisma a respekt cítíte na míle daleko, i tak ale jde o další skvěle napsané postavy, v jejichž přítomnosti bych se stoprocentně ocitnout nechtěl. Jsem fakt zvědav kam se tvůrci vydají ve čtvrté sérii a pomalu, ale jistě ji vyhlížím jako jeden z nejočekávanějších projektů příštího roku. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznávám, že zpočátku jsem měl obavy, že bez Escobara seriál nebude mít dostatečné koule ( První dva díly o tom i dost napovídaly), jenže od 3. dílu se z Narcos opět stává zběsilá jízda a hon na 4 kmotry z Cali Kartelu, kde každý měl něco do sebe. Noví DEA Agenti nejsou tak sympatičtí, jako předešlá dvojice, alespoň, že přetrval pořád Pedro Pascal. Silné, zvratovité, opět brutální a především zajímavě poučné. 95% ()

Marigold 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez opory těžko zařaditelné a zkrotitelné figury Pabla se tvůrci uchýlili k přímočarému narco thrilleru, který se sice pomalu rozjíždí, ale po 3. díle nabere velmi svižné tempo. To si drží až do 9. dílu i za cenu trochu křečovitých spojení různých dějových linií. Vynikající volba je postava "muže lapeného v mechanismu Cali, který sám vymyslel". Miguel Salcedo je dobrý protagonista. To samé platí o kovbojovi Peňovi, který si může dovolit i jemné moralizování, aniž by to seriál potopilo. Jasně, chybí uštěpačný humor, chybí žánrová ekvilibristika druhé série. Narcos ale stále zůstávají synonymem stravitelné a inteligentní zábavy. Caballeros de Cali sice těžko dosáhnou Pablova charismatu, ale čtveřice antagonistů nabízí docela pestré pole motivů. Škoda, že je seriál nedohrává k žádnému ohromujícímu výsledku. Přesto zůstávám Narcos addict. ()

Galerie (135)

Zajímavosti (4)

  • Keď je herečka (Kerry Bishé) v kaderníctve, má bradavicu na ľavom líci, no neskôr je vidieť, že ju má na pravom. (maramashi)
  • Auto, kterým přijede Claudio Salazar (Carlos Camacho) s manželkou Maríou (Andrea Londo) do domu bratrů Rodriguezových, je kabriolet Porsche 911 (993) Carrera z roku 1994. (J.F.B.)
  • V čase 35:26 jde na silnici na okamžik vidět kamera. (HonzysKISS)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama