Reklama

Reklama

Narcos - Season 3

(série)
Trailer 2
USA, 2017, 8 h 53 min (Minutáž: 47–61 min)

Hrají:

Javier Cámara, Kerry Bishé, Damián Alcázar, Pedro Pascal, Arturo Castro, Raymond Ablack, Andrea Londo, Gabriel Sloyer, Juan Sebastián Calero, Taliana Vargas (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Pravidla se změnila a protidrogový úřad se po krvavém honu na Escobara zaměřuje na jeho následovníky – kartel z Cali. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (126)

strikeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série v ničem nepolevuje, hlavně herci ztvárňující záporné role jsou všichni vynikající, charismatičtí, každá postava je zde charakterově nezaměnitelná a dostatečně prokreslená. V posledních dílech jsem občas napětím skoro nedýchal. Seriál si pozici při vrcholu zdejšího žebříčku skutečně zaslouží ... 95% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebavilo mě to tolik jako první dvě série. Podle mě to bylo hlavně z toho důvodu, že se třetí série už nevěnuje Escobarovi, kterého zná opravdu každý. Kartel de Cali pro mě byla velká neznámá, nikdy jsem o nich neslyšela a tudíž mě jejich příběh moc nebral, i mi to přišlo trošku nudnější a táhlejší než předchotí dvě série. ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedním slovem - neskutečné! Tahle série se mi zatím líbila nejvíc, přitom už se tam Escobar, co by původní hlavní postava, logicky neobjevuje - jak se to říká, král je mrtev, ať žije král?!? Série Narcos zraje jak víno a těším se na 4.sérii, pojednávající o mexickém kartelu - už aby to bylo !....................moje hodnocení = 10 z 10. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo opravdu výborné a jasně to podrtrhuje fakt, že seriál se nejmenuje Escobar ale prostě Narcos. První dvě řady jsem si užíval a tohle ne jinak, místy jsem dokonce ani nedýchal ano až tak to bylo dobré a to se musim přiznat, že u prvních dvou řad se mi to nestalo. Sakra tohle bylo i místy lepší než Medelínský Pablo, skutečně výborné a jasně to dokazuje fakt, že je to jeden z nejlepších seriálů a už se těším na mexické kartely.... ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní série, která mě překvapila, jak lehce se obešla bez Escobara. Tahle třetí část bez problému konkuruje té první a snad je i v určitých aspektech lepší! Cali uzavírá kolumbijskou etapu. Přirozeně pomalu přebírá štafetu Mexiko, což je totální nářez a seriál to může udržet stále v nejlepší kvalitě. 92%. ()

Galerie (135)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě zazní skladba „C.R.E.A.M.“ od hip-hopové kapely Wu-Tang Clan. (Epistemolog)
  • Keď je herečka (Kerry Bishé) v kaderníctve, má bradavicu na ľavom líci, no neskôr je vidieť, že ju má na pravom. (maramashi)
  • V čase 35:26 jde na silnici na okamžik vidět kamera. (HonzysKISS)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama