Reklama

Reklama

Narcos - Season 3

(série)
Trailer 1
USA, 2017, 8 h 53 min (Minutáž: 47–61 min)

Hrají:

Javier Cámara, Kerry Bishé, Damián Alcázar, Pedro Pascal, Arturo Castro, Raymond Ablack, Andrea Londo, Gabriel Sloyer, Juan Sebastián Calero, Taliana Vargas (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Pravidla se změnila a protidrogový úřad se po krvavém honu na Escobara zaměřuje na jeho následovníky – kartel z Cali. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,JE TO VĚTŠÍ NEŽ VY…“ /// Narcos i na potřetí dostáli svý pověsti a publikum schopný naráz vstřebat historický fakta a drsnej příběh, seznámí s kšefty, vazbami i lidmi stojícími za impériem narkobaronů z Cali. Často předvádí dramatický maso, který vhodně doplňujou dobový záběry či úryvky projevů. Díky (téměř) kladnýmu hrdinovi, nakonec Escobarův fascinující charakter nechybí. Celá série NARCOS je dokonalou záležitostí, mapující nejdůležitější okamžiky z historie narkomafie a její sledování může způsobit závislost. Vyléčí ji „Mexická“ 4. série? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Trošičku šňupu a často se ptám: „Odkud se bere?“ 2.) Nevím, kdy se odchází do důchodu. 3.) Thx za titule „titulkomat“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z najlepších vecí v televízií. Narcos predstavujú skvelú sondu do stredu drogovej vojny, ktorá bola plná intríg, vrážd a politických machinácii. Trošku mi vadilo, že sme sa nedozvedeli čo sa stalo s Murphym ale Peňa ako ústredná postava spolu s tými čo sa snažia prejsť na dobrú stranu zákona, aby ochránili svoje rodiny, robia z tejto série nadupanú jazdu plnú napínavých a akčných scén, ktorých finálne rozuzlenie zanecháva hnusnú pachuť niečoho nevyriešeného. Niečoho čo sa nikdy nevyrieši. Cali sú assholes. Nie taký veľký ako Escobar. Ale sofistikovanejší assholes. Uzatvorenie bolo aj napriek neuspokojivosti v určitých psychologických a dramaturgických vrstvách značne uspokojivé. Uvidíme čo prinesie Mexico. 3. séria - 100% ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět vynikající. Přestože se museli obejít bez Pabla Escobara a nahradili ho v porovnání s ním “muší váhou” v podobě šéfa ochranky kartelu z Cali Jorgem Salcedem, pořád to bylo tak velký, napínavý a profesně dokonale zvládnutý kino, že tomu nemůžu dát míň než pět pecek. Co může být jednoduššího, než podlehnout dojmu, že to není hraná tvorba, ale dokument? Tak dobře je to udělaný... ()

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byla nasnadě otázka, jak se třetí díl Narcos vypořádá s odchodem Krále. A myslím, že se to povedlo dobře. Ze začátku se vše ještě krčilo v mohutném stínu, který vrhal Pablo, ale zhruba kolem 3 dílu z něj dílo vylezlo a stalo se plnohodnotnou sérií. Někdy napínavé až za hranu, což mi trochu říká, zda nebyl scénář víc poplatný divákovi než faktu/dokumentu (ale nejsem schopen to posoudit). Postavy super, těším se na čtvrtou sérii. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The day Pablo went down, the Cali cartel became Public Enemy Number One. And the fact that they helped us bring him down didn't mean shit. Many observers fear Colombia's other large cartel, the Cali cartel, will now simply step up its own drug production. And that's exactly what happened. While the world was focused on Escobar, Cali's operations had grown exponentially, differing from their rival in every possible way. Where Pablo sought the love and protection of the masses of Medellín, these guys rubbed shoulders with Colombia's elite and called themselves "the Gentlemen of Cali." And whereas Escobar craved the spotlight, these guys stayed in the shadows, perfecting the game, building complex smuggling and distribution networks through Mexico, Europe, and the Far East, without leaving so much as a fingerprint. Even the people working for them didn't know it was Cali coke they were moving. It was fucking Cocaine, Incorporated. And they ran it like a Fortune 500 company." ()

Galerie (135)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě zazní skladba „C.R.E.A.M.“ od hip-hopové kapely Wu-Tang Clan. (Epistemolog)
  • V čase 35:26 jde na silnici na okamžik vidět kamera. (HonzysKISS)
  • Keď je herečka (Kerry Bishé) v kaderníctve, má bradavicu na ľavom líci, no neskôr je vidieť, že ju má na pravom. (maramashi)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama