Reklama

Reklama

Terapie - Série 1 (2011) (série)


Epizoda 26 (S01E26)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Sandra, pondělí 9.00: V prologu se v Markově pracovně objeví jeho dcera Klára (Berenika Kohoutová), která si potají vezme peníze z jeho peněženky. Sandra při příchodu k terapeutovi telefonuje se svým bratrem a vysvětluje, že jejich otec leží po infarktu v nemocnici. Klade si za vinu, že otci přiznala svůj dávný poměr s Václavem. Marek atraktivní ženě konečně vyjeví své city. Sandra je jeho vyznáním zaskočená a vyzve ho, aby se posadil vedle ní. Markova upřímnost ji přiměje k odhalení traumatické vzpomínky na sex s Václavem, při němž přišla o panenství. Psycholog jí vypráví o dávném zážitku se svou učitelkou, do níž byl platonicky zamilovaný. Konstatuje, že Václav nezralé Sandře fatálně ublížil. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když se vám něco takového stane, začněte přemýšlet jaké lidi máte kolem sebe... Může nás zpráva kterou nechceme slyšet zabít? Zničil ve vás schopnost komunikovat s muži na nesexuálním základě... ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sandře chybí schopnost komunikovat na nesexuální úrovni. To je stručné shrnutí pondělního sezení, na které zrzka „překvapivě“ přichází. Potřebuje se vypovídat, znovu nalézt jakési útočiště, protože její otec leží v nemocnici. Marek jí konečně projeví své city. Ona je zaskočená, upřímně se jí nedivím. Celkově je jeho vyznání uchopené tak nějak zvláštně. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama