foto

Berenika Kohoutová

  • nar. 15.2.1991 (25 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Její matka Irena Obermannová i babička Anna Žídková jsou spisovatelky, starší sestra točí filmy, ona sama zase kromě hraní zpívá v hudebním projektu Femme Plastique. Z televizních obrazovek ji znáte jako Tatínkovou holčičku z diskutovaného dílu Soukromých pastí a také ze seriálu Život je ples.

Zdroj: Bontonfilm

Herecká filmografie

2016 Trapný padesátky (TV seriál)
2015 Cesta do Říma
Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
2014 Fair Play
2013 Nepravděpodobná romance
PanMáma (TV seriál)
Terapie II. (TV seriál)
6 minut (studentský film)
2012 Můj vysvlečenej deník
Život je ples (TV seriál)
2011 Muži v naději
Santiniho jazyk (TV film)
Terapie (TV seriál)
2009 Rytmus v patách (TV film)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
2007 Trapasy (TV seriál)
Tři srdce (TV film)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Dokumentární

2011 Film o seriálu Život je ples (TV film)
2007 13. komnata Ireny Obermannové (TV film)

TV pořady

2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2012 18 je jen začátek (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace