Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Obyvatele bytového domu, kteří v minulosti ignorovali úpěnlivé prosby oběti, trápí dvě věci, na které nikdy nezapomenou: maskovaný vrah a internet. (Netflix)

Recenze (12)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“Pošteklíme” trošku dnešnú generáciu “slniečkárov” 😊 Sériový vrah, ktorý seká hlavy obyvateľom liberálneho (nie len) činžiaku, v ktorom žije jedna zvrátená osoba za druhou?! Od buzerantov, kurvy, cez pochybných influencerov, ktorí sa zasekli vo svete mimo realitu?! Ako môže dať niekto takémuto seriálu s tak krásnou, hlbokou myšlienkou, menej ako 3 hviezdy?! Vy už fakt neviete čo treba v dnešnej dobe doceniť 😉 ()

Trajektt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo fakt teplý !!! A to si myslím, že jsem dost tolerantní člověk, ale toto vystoupení hlavně asi do půlky určitě není vhodné pro všechny homofoby, protože to co tady tvůrci vymysleli mi připadalo nevhodné, ne-li až nechutně zvrácené a musím se přiznat, že jsem se po prvních třech dílech musel po každém díle jít zchladit do svého velkoobjemového mrazáku ve kterém jsem sdílel svůj prostor s místním osazenstvem mražených ryb, korýšů, kuřat a taktéž s velkým množstvím dlouho nevyužité zeleniny. Tvůrci to s tímto novodobým, povinným, seriálovým fenoménem tak trochu přepískli a místo občasné prdelačky jsme byli svědky pořádného bukvičího teroru ve kterém se komanda mrskajících se homoklád klátí o sto šest. A tak místo, aby jste se soustředili na probíhající děj plný luxusních vražd, tak se místo toho soustředíte na perverze nepřirozených aktů nemocných lidí o kterých hlavně západní propaganda tvrdí a prohlašuje, že vše je v pořádku a že tak to má být. Tato propaganda vymývání mozků samozřejmě platí pro novou generaci, protože nás starý kozly tydleti trapáčci novým kouskům nenaučí. Naštěstí je to vyvražďovací seriál a tak nám přihřátí spoluobčané začnou pomalu, ale jistě mizet a z původní teplé fronty nad Pacifikem nám zhruba od půlky zbyde jen pár černých a arabských mráčků, které se v té bílé mlhovině ztratí jako bulhar v práci. Příběh je to vcelku přijatelný a po úvodní vraždě, která se stala přesně před rokem v době slunovratu se postupně dozvídáme podrobnosti o této vraždě a společně s obyvateli tohoto domu před kterým se to stalo zažíváme dobrodružství fascinujících vražd, které dělá vyvedený a zběsilý hrdlořez s originální maskou, který si vybírá oběti z tohoto domu smutku a to zcela pro nás z neznámých důvodů. Během této hororové jízdy se dozvídáme mnohé nekalosti a tajemství z dnešní doby, ale i z dob minulých a po chvíli mi připadá, že našemu maskovanému muži dokonce začínám držet palce, né-li mu dokonce fandit, protože takovou skvadru mít za sousedy bych nepřál ani největšímu nepříteli. Jak už jsem psal, tak vraždy jsou originální a na pohled velice příjemné, hlavně ta obarvená promiskuitní mladá děva, která byla vymáchána v záchodové míse plné kyseliny. A jak jsem do tohoto hororového představení skočil rovnou po hlavě, tak z něj nyní vyskakuji a zároveň ihned naskakuji na rozjetý vlak, který mně zaveze do čtvrtého dobrodružství, která budou určitě plná sympatických zabijáků. Tato série byla mírně nadprůměrná a i když zde ze začátku hodně topili, tak se nakonec ta teplota vyrovnala a proto můžu dát s klidným srdcem zasloužených 60%. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V bytovom komplexe je zavraždený mladý Kit Jennings ktorý, podobne ako väčšina obyvateľov, nevedie príliš usporiadaný život. Rok po tejto udalosti je páchateľ stále na slobode a ako sa zdá, rozhodne sa v tom čo začal pred rokom pokračovať...Séria nedokázala naplno využiť potenciál toho, že 8 častí bolo rozdelených do trojhodinových úsekov jedného dňa a príliš veľa flashbackov do minulosti mu trochu uškodilo, avšak pre daný scénar bolo nevyhnutných. Ktovie ak by sa série niesla v duchu Hell festu kde by vyčínal chlapík, ktorý si svoje obete vyberal náhodne mohla byť predsa len o čosi pútavejšia. Príliš veľa poznámok sa týkalo politickej korektnosti,predsudkom a kecov s tým spojeným a celkovému obrazu zo série to rozhodne neprospelo. Škoda, pretože niektoré vraždy boli ozaj zaujímavé, ale postava Xander bola úplne zbytočná a iba natiahla seriál o jednu epizódu. ()

Alexandre 

všechny recenze uživatele

Třetí série po výtečné druhé sklouzla opět do vod průměrných. Co bych vyzdvihl? Je to především čistá zábava, která vyniká hlavně svým delikátním gore. Po posledním dílu jsem se dokonce v noci několikrát vzbudil a měl před očima to množství humusu. Což se mi dosud nestalo, takže za to palec nahoru. Kostým vraha je celkem cool i způsoby vražd jsou většinou dobře propracované. Herecké obsazení je spíše sympatické. Co mi vadilo? Tak zásadním bodem pro mě byla časová osa. Ta mi tam nějak neseděla. Nechal bych děj celého seriálu odehrávat spíše během několika dní a ne během pár hodin. Když si člověk vezme, kolik těch obětí bylo a během jaké chvíle zabity byly, je to podle mě dost nereálné. I když u slasherů se na tu reálnost/nereálnost nehraje, tak by to dle mého názoru prostě působilo lépe. Druhá věc je neskutečné množství flashbacků, to bylo opravdu celkem přehnané. Nad chováním některých postav bych se taky pozastavil, ale dejme tomu. Klišé typu smrt po sexu atd. nechybí, takže tento "Slasher" je prostě opravdu typický slasher :-D Podtrženo sečteno, váhám mezi 3 a 4 hvězdami, ale nechám to zatím na nižší hranici. Je to zábavná, krvavá cool podívaná, pro milovníky slasherů jak stvořená. ()

mistrpropr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První asi 3 díly jsou festival buzen, na kterej je těžký se koukat. Ne, že bych měl předsudky, ale dívat se, jak po sobě chlapi lezou a cicmaj se (opravdu těch scén je hodně, líbačky, rozdávačky... :D), mě fakt nebaví. Prostě Netflix mě nepřesvědčí, že je to normální a koukat se na to nechci, když už to tam chcete cpát, tak stačí naznačit ;) Popravdě po tom asi 3. díle jsem to chtěl vzdát, ale nevzdal a nakonec nelituju. Vraždy opravdu hardcore a taky se začlo něco dít, ne jako v první řadě, kde se stala vražda a zbytek dílu se jen čurákovalo... Menšiny si přijdou na svý, již zmíněný bukvice, lesby, číňanka, černoši, prostě multikulturní ráj :D Konec pro mě předvídatelnej (oni taky potenciální vrazi dost ubejvali :) po prvních 3 dílech tak na 1* dál bych se pak nedal bát 4*, takže mi to vychází na ty průměrný 3* ()

Galerie (85)

Reklama

Reklama