Reklama

Reklama

Vadí nevadí

  • USA Truth or Dare (více)
Trailer 1

Vadí nevadí je poměrně nevinná hra, při které hráči, když na ně přijde řada, volí, zda pravdivě odpoví na nějakou choulostivou otázku, nebo splní obtížný/nepříjemný/ponižující úkol. Spojení „poměrně nevinná“ přestává platit ve chvíli, kdy v případě lži nebo nesplněného úkolu zemřete. Studentka Olivia (Lucy Hale) vyrazila s partou přátel na pohodovou dovolenou do Nového Mexika. Seznámení s pohledným sympaťákem je zavedlo do lehce strašidelných kulis zrušeného kláštera, kde si zahráli právě Vadí nevadí. Jak už to u téhle hry bývá, kvůli tajemstvím vyplouvajícím na povrch začala atmosféra poněkud houstnout. Opravdové husto ale nastalo ve chvíli, kdy jim onen pohledný sympaťák prozradil, že kdyby je ke hře nenalákal, tak by zemřel. A že teď dost pravděpodobně začnou umírat oni, protože organizátor téhle verze Vadí nevadí se s ničím nepáře. Dalo by se nad tím mávnout rukou, kdyby po návratu domů Olivia a její přátelé nenacházeli připomínky hry na každém kroku. Textovky, telefonáty, nápisy na zdech, dotazy náhodných kolemjdoucích – ti všichni opakují otázku „Vadí nevadí?“ A varianta, že by odmítli, nepřichází v úvahu. Poznají to ve chvíli, kdy to někteří z nich zkusí a zemřou. Jak hráči ubývají, hra nabírá obrátky a stupňuje náročnost. Jak zastavit smrtící kolotoč, když žádné standardní řešení neexistuje? (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (262)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Vadí že vraždy byli slabé a málo brutální což by dodalo filmu větší hloubku,Nevadí, herci dalo se na ně dívat. Vadí že nás hlouběji nevzali k démonovi ale jen okrajově, starší záběry nebo jak to začalo vidět a ne jen slyšet by bylo o dost lepší. Nevadí, místo filmu škola město a kostel byl právě super ale málo využitý.Vadí trošku délka filmu i když se nás snažily dostat lépe k příběhu nedali nám vše.Nevadí finální ukol pro celý svět dobře udělané. Vadí protáhle obličeje měli být mnohém více děsivější lepší. Nevadí, tenhle film příběh super a rád na něho zase kouknu. Vadí mám pocit že se poslední dobou strašidelná hudba moc opakuje, nebo se ji moc podobá. Nevadí jestli vznikne pokračováni. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Pro mě velké zklamání. bylo to pitomé až hanba mlátí okenicemi té ošumtělé chatky v lese. Začátek ještě ušel a čekal jsem, co se z toho vyklube. No nepřišlo takřka nic. Nějaký ten twist aby se neřeklo, ale blbě vymyšlený a chování postav, to je kapitola sama o sobě. Jednou bohatě stačilo, jinak radši nějaký fant. ()

Reklama

TomX2 

všechny recenze uživatele

Cieľová skupina si tu možno niečo nájde, každopádne rozumného človeka bude táto záležitosť štvať už od prvej minúty. Námet nie je vyložene zlý, no tvorcovia z neho nič moc nevyťažili a aj priemerný Truth or Dare z roku 2012 dopadol so všetkými faktormi lepšie. Tejto verzii ani tak nechýba lepšie obsadenie - herci sú relatívne fajn a technická stránka je tuna kvalitatívne dosť v popredí. Najväčším bodom úrazu je scenár, ku ktorému naozaj neviem pripísať vhodné slovo. Napadá mi ich mnoho, no musel by som mať pevné nervy a chuť ich sem vypísať, tak sa zmôžem len na jedno stopercentne výstižné: nahovno. Dočerta s tými filmami, ktoré postrádajú kúsok logiky a tvária sa tak prehnane vážne, aby čo najlepšie prilákali a okúzlili jedno hlúpe dieťa. Takmer odpad. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Jedná se o dobrý námět na film, děj je napínavý a vyhovovalo mi, že se jedná spíše o thriller. Spoiler: Ten závěr je hustej, vlastně ten úkol přenesli na celé lidstvo, takže očekávám pokračování a jsem zvědav jak to dopadne, protože podle pravidel hry to vypadá tak, že celé lidstvo vymře. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Jako horor to sice moc nefunguje, ale film jakožto celek šlape v pohodě. Má to spád, dobré herce, člověka to příjemně vtáhne do děje i když nejde o nic tak úplně jedinečného, jak v rámci nápadu, tak i provedení. Mezi, v moderní hororové scéně ( hlavně v té US produkci ) dost populární, teenager horůrkama, je tohle v tom lepším průměru a oproti těm novějším kouskům poslední doby je True of Dare lépe koukatelný kousek. 3* zasluhuje ()

Galerie (25)

Zajímavosti (11)

  • Tváře postav se také měly podobat filtrům na Snapchatu, Instagramu či Facebooku, obzvláště jejich „velká pusa“. (griph)
  • Film měl jít do kin o dva týdny později – 27. dubna 2018, ale nakonec se zjistilo, že 13. duben 2018 je pátek a film byl přesunut. (griph)

Reklama

Reklama