foto

Tyler Posey

  • nar. 18.10.1991 (26 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tyler Garcia Posey sa narodil 18. októbra 1991 v Santa Monice v Kalifornii, ale žije v Los Angeles. Má dvoch bratov, Dereka a Jesseho. Je z časti Ír, Škót, Angličan a Mexičan. V mladom veku prejavil záujem o umenie a už v šiestich rokoch začal svoju hereckú kariéru, keď vystupoval na javisku so svojím otcom, hercom a spisovateľom Johnom. Neskôr spolupracovali v televízii aj vo filme. Tyler účinkoval vo svojom prvom TV filme ako osemročný. Je tiež spevák a skladateľ, hrá na basgitaru a je frontmanom skupiny "Lost in Kostko".

V roku 2011 sa predstavil v seriáli MTV "Teen Wolf", ako Scott McCall - mladý študent strednej školy, ktorého pohrýzol vlkodlak.

Ďoď "doddo2012" Cholp

Herecká filmografie

Filmy

2016 Yoga Hosers
2013 Scary Movie 5
2012 Bílá žába
2010 Legendary
2006 Veritas - princ pravdy
2005 Inside Out
2002 Krásná pokojská
Protiúder
2001 Doc (TV film)
2000 Ten nejlepší

TV seriály

2017 Vlčí mládě (TV seriál)
The Wolves Of War (S06E20)
Broken Glass (S06E19)
Genotype (S06E18)
další epizody (15)
2016 Vlčí mládě (TV seriál)
Radio Silence (S06E05)
Relics (S06E04)
Sundowning (S06E03)
další epizody (5)
2012 Vlčí mládě (TV seriál)
Párty (S02E08)
Překážka (S02E07)
Nebezpečný přítel (S02E06)
další epizody (8)
2011 Vlčí mládě (TV seriál)
Zákony lovce (S01E12)
Ples (S01E11)
Druhý kapitán (S01E10)
další epizody (12)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
2005 Na Západ (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Smallville (TV seriál)

TV pořady

2017 Teen Choice Awards 2017 (TV pořad)
2015 Bitva playbacků (TV pořad)
2014 Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
2014 MTV Movie Awards (TV pořad)
2014 MTV Movie Awards Pre-Show (TV pořad)
2014 MTV Video Music Awards: Red Carpet (TV pořad)
2013 Teen Choice Awards 2013 (TV pořad)
2012 Teen Choice Awards 2012 (TV pořad)
2012 MTV Movie Awards (TV pořad)
2011 Teen Choice 2011 (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)

Hudební videoklipy

2011 Best Coast: Our Deal (hudební videoklip)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Vlčí mládě (TV seriál)
After Images (S06E13)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(70)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace