Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Dutton, který složil přísahu jako guvernér Montany, podniká odvážné kroky, aby ochránil Yellowstone. (SkyShowtime)

Recenze (11)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vidět, že tvůrčí vyčerpání dopadlo i na Yellowstone. Určitá repetetivnost byla znát už v průběhu 3. série ale nyní v polovině páté, to je nejpatrnější. Prozatím se velká část zaměřuje na flashbacky do minulosti a snaží se více rozšířit postavy, které dobře známé. Machismus známý ze všeho co Sheridan dělá je už spíše směšný a celkově je znát, že se vše chýlí ke konci a Yellowstone je primárně velkorozpočtovou reklamou na Montanu. Snad se dočkáme i zdárného dokončení, protože i přes všechny výtky si to tenhle primárně Costnerův projekt, zaslouží. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Montana zůstane Montanou. „Aktuálně nás berou jako hřiště pro boháče. S tím je konec. Zvolili jste mě správcem tohoto státu, místní půdy a jeho obyvatel, a přesně tím taky budu. Ochránci přírody se rádi dohadují, co je nejcennějším zdrojem Montany. Vodstvo? Vlci? Stromy? Odpověď je prostá. Jste to vy. Farmáři a rančeři, kteří žijí s půdou, ne na ní.“ Z Johna je guvernér, životní trable v ryze amerických mantinelech ale pochopitelně pokračují. Taylor Sheridan má na kontě několik úspěšných zářezů na stříbrném plátně a hlavně má producentsky a scénáristicky pod palcem na desítku televizních projektů, kdy Yellowstone platí k těm vybroušenějším diamantům. Nejsou to s otvírákem (logicky) takové hody (viz koordinovaný útok na rančerskou rodinu z minula), ale parta kolem Kevina Costnera si o pozornost znovu říká. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Tato romantika v uchvatnych sceneriich Montany pripomina slavny serial Dalas, ale zde jde o stada a pozemky. Je to novodoby western s ekologickou tematikou. K tomu bezi osudy Costnerovych potomku. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama