Reklama

Reklama

Prvotní vztek

  • USA Primal Rage: The Legend of Oh-Mah (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá dívka Ashley Carr (Casey Gagliardi) přijíždí do věznice, aby vyzvedla svého přítele Maxe (Andrew Joseph Montgomery), kterého akorát pustili ven. Na cestě domů ale mají autonehodu, přičemž uvíznou v lese, kde na ně čeká nenasytná příšera se jménem Bigfoot, a boj o přežití tak může začít! Podaří se jim vypořádat se s touto nelehkou situací a hlavně přežít? (J*E*A*N*N*E)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ešte väčšia fantazmagória, ako som čakal. Čo je v podstate dobré. Scenár je však úplne infantilný. Prečo na nich Bigfoot nezaútočil hneď, a museli sme polovicu filmu sledovať nudnú prechádzku po lese a jeho humorné skrývanie sa za stromami? Prečo nezabil hlavného hrdinu hneď, keď mal možnosť? Veď jeho IQ bolo vyššie ako všetkých dokopy. Alebo jeho šikovnosť. Z luku sa trafí presne, zatiaľ čo obete môžu do neho páliť aj z tesnej blízkosti, no aj tak ho nikdy netrafia. Ale chválim netradičnosť a množstvo nápadov. Ako keby chcel režisér spojiť viaceré rozprávkové postavy do jedného filmu. Bigfoot mi totiž pripadal ako kombinácia King Konga s Predátorom. A do toho tá čarodejnica, ktorej zmysel bol takpovediac nulový, ale masku mala výbornú a aspoň to trochu oživila. Plus ešte šamani, ktorých prítomnosť som nepochopil už vôbec, ale aspoň podčiarkli atmosféru celého snímku. A keď došlo na gore, rozhodne bolo na čo pozerať. Logických kiksov je tu dosť, takže zopár intelektovo "nadaných" hňupov si na tom určite zgustne, no ja som sa nadmieru bavil. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Ráznej a smělej a s chlupatým tělem chce se podělit o zážitky své, v hlubokém lese se jeho řev nese, nebojte že všechny nepobijééé. Yettikůůů, ty bloncku šoustající hajzlíkůůů... a tak dále a tak dále. Teď vážně - Primal Rage jest rozporuplné dílo čímž chci říci, že má krásné masky a gore. Zblitek je úplně na píču. Yettiho postava je tak sprostá vykrádačka Predátora až to smrdí žalobou, hlavně jeho finální zápas se zabahněným borcem a Yettiho dřevěná maska dávaj najevo i největším ementálům o co tady jde. Celou dobu jsem tak čekala kdy dorazí Predátor a yettiho za to parodování sejme. Nestalo se tak. Čarodějnice je hodná paní, co bydlí na samotě u lesa a ve volným čase sbírá polomrtvé lidičky, který yetti nechtěně nezabil, a zadarmo je léčí, aby pak mohla nadšeně hrát na bubínek. Jo, jako fakt si nedělám prdel, nikoho nesežere, nikoho necpe do pece a mezi místníma je oblíbená div jí svobodný maminy nedávaj pohlídat svoje ratolesti. Pak tu máme indiány co kalej v týpí sjetý jak sáně. Ty byli fajn k nim bych šla posedět a brutálně se zkouřila abych pak mohla hrát s ježibabou na bubínek zatímco by Alík naháněl yettiho, kterej by se maskoval za chlupatej strom (jop yetti se maskuje za chlupatej strom) . Kdyby se ten film nebral tak smrtelně vážně, mohla to bejt pecka komedie takhle nechápu proč ve strašný píčovině jsou úžasný masky a luxusní gore. Dává to sysl asi jako kdyby Al Pacino hrál v dalším filmu Zdeňka TroSky. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Oh-Mah God.. Amatérsky působící počin, který se neorientuje v čase ani prostoru, přebývá mu minimálně dvacet minut (přiblblé tlachání buranské lovecké expedice, indiánské seance) a jediné vyvrcholení je to předčasné na začátku v autě. Nadšenecké pomrkávání na predátoří sérii bylo s blížícím se koncem až směšné a to nejen proto, že primát s červenýma očima, zanedbanou pedikúrou a zálibou ve spoře oděných blondýnkách by Dutchovi posloužil jedině tak, že by si z jeho kůrového brnění udělal koupel na hemeroidy. Nevím, čím měl Magee nacpaný kalumet, ale s jistotou mohu říct, že jeho režisérská kariéra rychle zamíří do věčných lovišť.. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

A to si myslim,že sem to nadhodnotil.Což o to,lokace slušný,film jako celek se ani jako nějaká amatérština netváří,ale scénář je totální hovno.Srala mě ta nehrající ústřední dvojka,ten lesní muž s pařezem na hlavě,spousty debilních scén,který úplně pošramotily už tak nadomrlý vyznění filmu,konec,ten stál taky za hovno.Chvílema slušný gore scény,ale ty film dobrej neudělaj,prostě horor musí bejt napínavej,jinak je to komedie..30%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Lesní survival, buranský horor, Predátor, King Kong, Kongo a...Indiáni! Nejkrásnější je příroda - řeka a les si zaslouží pět hvězd. Drama mladých manželů uprostřed divoké přírody se místy trochu táhne, ale kapradí, rozeklané stromy porostlé mechem a paprsky slunce ztrácející se v mlžném oparu vše vynahradí. Navrch je kopice mrtvol! Gore ujde, i když latex je místy vidět víc, než by si tvůrci přáli, ale uříznutá hlava, utržená čelist, rozšlápnutá hlava a střeva ven i tak pobaví. K tomu jako přídavek jedna živá zmasakrovaná mrtvola a vědma - čarodějnice ze Scottovy Legendy. Jestlipak si naše hrdinka přiveze domů outěžek? ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • V čase 17:45 jde vidět u dívky krev na obličeji, v dalších záběrech není po krvi ani stopa. (Kudly4)
  • Film má potitulkovou scénu. (griph)

Reklama

Reklama