Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedmnáctiletou dívku srazilo auto do propasti. Komisař Ben Berghammer přijíždí do internátu na zámku Lohenstein, kde oběť pobývala. Komisař velmi rychle dochází k závěru, že se ho kdosi pokouší oklamat. Nebyla to žádná nehoda, nýbrž prachsprostá vražda. Brzy se objeví i hlavní podezřelý a všechno nasvědčuje tomu, že pachatelem musí být právě on. Při vší smůle, která ho provází, má ale obrovské štěstí. Benovi se totiž na celé té věci něco nezdá a začne prověřovat další osoby z okolí mrtvého děvčete. Skutečný vrah znervózní a začne dělat chyby... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Standardní, ničím urážlivý díl Big Bena, který vyšetřuje případ zavražděné holky v internátě, která to autem schytá hnedka na začátku příběhu. Hlavní vražedník je patrný hnedka z kraje, a tak si užíváte postavy, jako třeba ředitelku internátu, která tady předvádí absurdní výkony. Prostory, ve kterým se díl odehrává, jsou nicméně moc hezké a věž hradu přímo pod Alpami ze všech míst asi nejhezčí. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nízké hodnocení tohoto seriálu vcelku chápu - je to jako kdyby někdo přeložil Slovácko se nesúdí do Hochdeutsch a vysílal to v Německu. Polovina srandy je fuč díky překladu, něco sebere dabing. Bábi Berghammerová mě neskutečně bavila. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto tajuplném kriminálním příběhu obzvláště tuhla krev žilách. Ale nebylo to natvrdo, ale postupně. Procházení úzkých uliček vlastního světa tohoto bohatého internátu, kde žijí lidé svým vlastním boahtým životem a škola jim půjčuje svoje auto. Kdyby tam nebyl Ben, tak by to skončilo ve spisech. Musíme se s tím vyrovnat a já jsem rád, že mohu tomuto bodrému muži přidat další 4 body. Tento příběh byl totiž jeden z jeho nejlepších. Miluji jeho úsměv a bavorský domeček. Do Tolzu se někdy musím zajet podívat. ()

Reklama

Reklama