Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ringo Starr náhodou získá vzácný prsten, který je určen oběti, která má na konci dne zemřít. Z Indie do Anglie ho pronásleduje banda fanatiků, kteří mají za úkol Ringa najít, zabít, rozkrájet... Navíc je mu na stopě i šílený vědec, který chce za pomoci prstenu ovládnout svět. Kapela ho ovšem chrání, pomáhá jim i půvabná Ahme, a tak za poslechu She's got the ticket to ride, You´ve got to hide your love away nebo právě titulní Help! putujeme do Alp a dál. (Jinny)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

tahit 

všechny recenze uživatele

Začal bych hudbou, protože ta je u tohoto filmu stěžejní a je vynikající. Vlastně jsou zde i lepší písničky než ve filmu PERNÝ DEN, ale horší scénář, alespoň podle mého vkusu. A ne nadarmo The Beatles patří k mým hudebním oblíbencům. Film jako takový působí jako nesmyslná crazycomedie. Bylo to období jejich absolutní slávy, kdy prožívali radost i vyčerpání a slávu v kouři marihuany. Již od malička se mi líbily jejich písně a i dnes když můžu, rád si je znovu poslechnu. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

B L B O S T. Já jen čekal, kdy se zjeví Zohan či pan účetní se svou Opičkou. Ale musím ocenit režiséra, na děj mu zjevně stačila pauza na oběd. Ještě, že tam byla ta hudba. Mimochodem doporučuji ke shlédnutí žákům druhého stupně základní školy - zeměpis budou mít v malíku (v přeneseném slova smyslu). 55% ()

Reklama

BarVa13 

všechny recenze uživatele

Tak celý tenhle filmařský počin by se dal nazvat jedním slovem: BLBOST. Je to prostě strašná blbost. Ale baví vás takovým tím milým, nevtíravým způsobem, je to prostě odreagovačka s úžasnými Beatlesáky v hlavních rolích, což filmu dává určitou úroveň a jejich hudba ho vyzdvihuje do nebeských výšin. :-)) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Natřou mě na rudo a pak podříznou. Jiné náboženství ... myslím." Je pět hvězd objektivním hodnocením? Není, ale kdybych se snažil být objektivní, tak skončím někde u dvou hvězd a to nehodlám dopustit. Já jsem totiž velkej fanda Beatles a album Help! jsem nadšeně ošoupal na LP, CD, MP3 a nyní mi přestává hrát už i ve formátu FLAC. Pro mě je tohle o Beatles, o klipech k jejich skladbám a těch pár vtípků s obětí bohyně Kálí beru jako snahu mě pobavit. To umím ocenit. A taky jsem se poučil o tom, že jízdenka dá polévce lepší chuť, jak se zneškodňuje tygr Ódou na radost, jak se hraje baskytarovej part na tělo slečny ve spodním prádle a jak se provádí nenápadná ochranka tankovým praporem. Když o tom tak přemýšlím, tak z mýho subjektivního pohledu je těch pět hvězd vlastně hrozně objektivních. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Ó mocná bohyně Kalí .. dát zde méně než ***** je rouhání a urážka tvá nesmírná, volající po okamžité a zasloužené pomstě! /navrhuji minimálně doživotní zákaz vyjadřovat se nějak na veřejnosti k Beatles/ ... do prkna, vy snad tady až na pár výjimek nikdo nevíte, co je to nostalgie .. bezmezné nadšení a beatlemánie, to je totiž moje ... ... _ Morien _ .. a .. _ Sašenka165 _ .. díky za ty vaše řádky ... ()

Galerie (137)

Zajímavosti (26)

  • Během natáčení závěrečné rvačky na pláži měl John Lennon schůzku a nemohl být přítomen - musel za něj tedy zaskakovat dvojník (což po je podobná situace, k jaké došlo i během natáčení předchozího beatlovského filmu Perný den). (Morien)
  • Ona „známá elektrárna“, v níž během azylu Beatles v Buckinghamském paláci vypadnou pojistky, je londýnská Battersea Power Station. Roku 1939 byla dokončena původní dvoukomínová hala, v letech 1953–1959 přibyla identická druhá část a tím získala budova svůj ikonický vzhled. Proslula především propojením s deskou „Animals“ skupiny Pink Floyd, když mezi její komíny bylo vypuštěno obrovské nafukovací prase. První hala (1939) skončila s výrobou elektřiny v roce 1975, sousední pak o osm let později. Battersea dnes slouží jako kulturně komerční centrum. (Robbi)
  • V roce 2007 byl zvuk i obraz filmu kompletně restaurován a vydán s několika bonusy na DVD nosiči. Vydány byly celkem tři DVD verze, dvě jsou určené pouze pro USA a Kanadu, jedna pak pro zbytek světa. (lioncel)

Reklama

Reklama