Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ringo Starr náhodou získá vzácný prsten, který je určen oběti, která má na konci dne zemřít. Z Indie do Anglie ho pronásleduje banda fanatiků, kteří mají za úkol Ringa najít, zabít, rozkrájet... Navíc je mu na stopě i šílený vědec, který chce za pomoci prstenu ovládnout svět. Kapela ho ovšem chrání, pomáhá jim i půvabná Ahme, a tak za poslechu She's got the ticket to ride, You´ve got to hide your love away nebo právě titulní Help! putujeme do Alp a dál. (Jinny)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

genetique 

všechny recenze uživatele

Keďže mňa (najmä kvôli môjmu veku) beatle-mánia obišla a ich tvorbu si vypočujem snáď len vtedy keď rodičia vyhrabú nejaké staré vykopávky a spomínajú, tak som sa bál aká bude reakcia najmä na hudobný potenciál filmu. A možno je to aj dobre, že Beatles sa ku mne nedostáva viac sporadicky, lebo tá hudba je tým pádom pre mňa menej vtieravá a cez film si tých pár songov rád vypočujem. Čo sa však týka mimomuzikálového hodnotenia, to vnímam tiež pomerne pozitívne. Humor je naozaj pomerne pythonovský a tým pádom aj pre mňa prijateľný a postačujúci. Takže film určite nepotrebuje zachrániť. 70%. ()

tahit 

všechny recenze uživatele

Začal bych hudbou, protože ta je u tohoto filmu stěžejní a je vynikající. Vlastně jsou zde i lepší písničky než ve filmu PERNÝ DEN, ale horší scénář, alespoň podle mého vkusu. A ne nadarmo The Beatles patří k mým hudebním oblíbencům. Film jako takový působí jako nesmyslná crazycomedie. Bylo to období jejich absolutní slávy, kdy prožívali radost i vyčerpání a slávu v kouři marihuany. Již od malička se mi líbily jejich písně a i dnes když můžu, rád si je znovu poslechnu. ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Zábavná crazy komedie v dobovém duchu, to jest prošpikovaná absurdním humorem a hodně ulítlými nápady všeho druhu (zmenšovací paprsek, tanková bitva, šílení vědci a ještě bláznivější následovníci kultu bohyně Kailí). Několik odkazů na bondovky, různé akčně špionážní díla, sellersovky, všechno dohromady. ()

Matte27 

všechny recenze uživatele

Po předchozím Perném Dni trochu zklamání. Od Help! jsem čekal něco jako jeho pokračování, prvotřídní zábavu s Beatles. Tohle bylo takové s nimi a bez nich. V prvním filmu bych si troufnul říct, že kluci hráli sami sebe v té nejpřirozenější podobě, tady už přehrávali. Děj byl utahaný a nudný. V některých částech jsem se přistihl, jak sleduju čas do skončení filmu. Ano, zasmál jsem se, ale ne jak jsem čekal. V komentářích jsem se dočetl cosi o srovnání s Monty Pythony. Musím se přiznat, že jsem si na ně taky vzpomněl a to v části s pěním Ódy na radost. Zkrátka to pro mne byl průměrný filmový zážitek. Dávám čtyři hvězdy, ale cítím to na 3 - to mi však láska k The Beatles nedovolí. ()

Jehan 

všechny recenze uživatele

Jasně, už to nemá tu černobílou přímočarost a živelnost Perného dne, který těžil z první velké vlny beatlemanie a přirozeného půvabu protagonistů. Lester se nicméně uměl vyřádit a ten britský švihlý humor tam občas pořád je. Beatles nebyli jen úžasní muzikanti, ale i inteligentní komedianti a šarmatní sympaťáci. Pitomý scénář vem čert. Anglie 60. let byla úžasným územím, kde bylo lze páchat podobné počiny ve velkém stylu. Vizuální stylizace je zcela nadčasová. Natož pak ty geniální písničky! Bílé útesy doverské! A ty flekaté "špinavé" džíny a džínové košile na Bahamách? Perla!! ()

Galerie (137)

Zajímavosti (26)

  • Původně chtěli Beatles natočit western, v němž by hráli hrdinné mladíky ochraňující slabé ženy, ale z tohoto záměru nakonec sešlo. (Morien)
  • Ona „známá elektrárna“, v níž během azylu Beatles v Buckinghamském paláci vypadnou pojistky, je londýnská Battersea Power Station. Roku 1939 byla dokončena původní dvoukomínová hala, v letech 1953–1959 přibyla identická druhá část a tím získala budova svůj ikonický vzhled. Proslula především propojením s deskou „Animals“ skupiny Pink Floyd, když mezi její komíny bylo vypuštěno obrovské nafukovací prase. První hala (1939) skončila s výrobou elektřiny v roce 1975, sousední pak o osm let později. Battersea dnes slouží jako kulturně komerční centrum. (Robbi)
  • Plavec, který se Brouků během filmu v Alpách a na Bahamách ptá na cestu k bílým útesům doverským, je Mal Evans, cestovní manažer Beatles. (Morien)

Reklama

Reklama