Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ringo Starr náhodou získá vzácný prsten, který je určen oběti, která má na konci dne zemřít. Z Indie do Anglie ho pronásleduje banda fanatiků, kteří mají za úkol Ringa najít, zabít, rozkrájet... Navíc je mu na stopě i šílený vědec, který chce za pomoci prstenu ovládnout svět. Kapela ho ovšem chrání, pomáhá jim i půvabná Ahme, a tak za poslechu She's got the ticket to ride, You´ve got to hide your love away nebo právě titulní Help! putujeme do Alp a dál. (Jinny)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Tamdydam

všechny recenze uživatele

Tohle se snad ani nedá objektivně hodnotit. Jste-li fanda Beatles, jako já, s chutí film dokoukáte. Přestože jde opravdu o neuvěřitelnou blbost, objektivně vzato bídně zpracovanou a nevtipnou. Ale vidíte Beatles v barvě, starosti stranou, posloucháte jejich skvělé písně, nemyslíte na nic,... a o to tu jde ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Rozhodně není potřeba se na to dívat nějak shovívavě jenom proto, že to jsou Beatles a jsou tam dobrý písničky. Sice to není tak vtipný a zábavný jako předchozí Perný den, najde se tam několik slabších a roztahanějších míst, ale celkově musím hodnotit pozitivně, neboť se jedná o skvělou oddechovou komedii. ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele

Ten moment, kdy jsem jako malé dítě chtěla mít podobný domeček, kde by ze země vyjíždělo piáno, na tajných skrýších v knihách by se skrývaly další knihy, na zemi by rostl trávník a postel by byla jáma v zemi. A ten druhý moment, kdy jako dospělá začínám chápat, na co jsem se to vlastně dívala, a dávám si to do souvislostí. Nabízí se otázka, co vypovídá o mých mentálních kapacitách, když se cítím pobavena dílem, které jeho protagonisté sabotovali svým značným nezájmem. V téhle fázi beatlemánie už toho měli pokrk, neustálé koncertování jim válcovalo psychické i fyzické zdraví, a akorát management je neustále do něčeho angažoval, aby se kolotoč nadále točil. Každopádným faktem ale je, že pro nonsensové komedie tohoto typu mám slabost, Bažanti budiž dalším příkladem. Z čeho tahle tradice vůbec vychází? Kdybych měla uvažovat podle svých znalostí, tak bych řekla, že z Jacquese Tatiho, ale nejspíš tam musel být ještě nějaký mezičlánek. ()

BarVa13 

všechny recenze uživatele

Tak celý tenhle filmařský počin by se dal nazvat jedním slovem: BLBOST. Je to prostě strašná blbost. Ale baví vás takovým tím milým, nevtíravým způsobem, je to prostě odreagovačka s úžasnými Beatlesáky v hlavních rolích, což filmu dává určitou úroveň a jejich hudba ho vyzdvihuje do nebeských výšin. :-)) ()

kerkulka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film bych si snad mohla pouštět pořád dokola. Spolu s perným dnem je tohle prostě srdcovka. Dokonale humorné scény (např. každý jde zvlášť ke svým dveřím/domu - a přitom vchází všichni do jednoho pokoje) a neskutečné hlášky napříč celým filmem, prostě zábavná a odpočinková podívaná :) Přidejte si k tomu skvělou hudbu Beatles - a široký úsměv od ucha k uchu :) ()

Galerie (137)

Zajímavosti (26)

  • John Lennon chcel pôvodne natočiť skladbu "Help!" v pomalom štýle Boba Dylana, ale pre úvod filmu bola potrebná rýchla klasická beatlesovka. Johna neskôr štvalo, že fanúšikovia nepochopili hlavnú myšlienku tejto pesničky - a to konkrétne, že sa cíti opustený, neistý a skutočne volá o pomoc. V 70. rokoch ju chcel prerobiť do podobného štýlu svojho sólového hitu "Scared", no bohužiaľ to nestihol. (kosticka7)
  • Kdeže všude to Beatles natáčeli? Nahrávací studio jim filmaři postavili ve twickenhamských ateliérech, alpskou sekvenci vytvořili v rakouském Obertauernu, vojenské cvičiště bylo situováno do Wiltshire, na Bahamách vrčely kamery v Balmoralu a na Paradise Island. (Robbi)
  • Jedním z typických vtípků spontánně vzniklých během natáčení je rozdělení filmu na tři části, přičemž mezi první a druhou je vložena přestávka (intermission). Ovšem druhou část tvoří jediný záběr o délce necelých 11 vteřin. (Robbi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno