Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kobiety mafii vypráví svižným tempem příběh mafiánské rodinky prolínající se s kariérou policistky, která je přeložena díky neortodoxnímu přístupu ke zločinu. Skončí ve speciálním týmu jako agent v utajení. I zde však nemá mnoho štěstí a právě pro viditelné výsledky téměř zhatí šéfovi zištné propojení s podsvětím. Proto začíná jednat na vlastní pěst. (PP66)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (91)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Patryk Vega stále ostáva mužom jedného filmu (prvý Pitbul). Opäť je poriadny vyhypovaný ako na kokse, niektoré scény sú ako z najlepšieho Tarantina, do toho tá brutálna poľština, ktorá tomu dáva absurdnú vychytávkovosť. Všetko by bolo OK, nebyť toho, že to trvá príšerne dlho a hlavne, je to taký zlepenec, ktorý vôbec nedrží pohromade a najmä (!) začína nudiť ako celok. Do dvojky ani nepôjdem... ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu zazní slovo kurwa tolikrát, až se vám z toho zatočí hlava :D. Nicméně Poláci to zabili strašlivým způsobem. Ženy mafie totiž mají to, co českým mafiánským filmům chybí - nekolísající tempo a opravdová brutalita. Tedy pokud se nebudeme chtít srovnání sousedské kinematografie rovnou vyhnout. Největší slabostí snímku je určitá scénářová děravost a pocit, že vše ve filmu je doslova "easy". Pokud se od toho ale oprostíme, máme tu solidní a velmi atraktivní krimi thriller ze současného mafiánského prostředí. Film má dvě a půl hodiny a příběh je rozehrán tak, že je téměř těžké uvěřit, že může do samotného konce držet pohromadě. Nicméně opak je pravdou, množství fatálních zvratů kruh uzavírá a film to posouvá ještě o kus dál ve své promyšlenosti. A je to docela jízda, prakticky nedostane šanci k oddechu a příběh budete hltat jedním dechem. Za mě velké překvapení! ( 4 / 5 ) ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Začíná se stávat železným pravidlem, že úžasně vrstevnaté a vtahující kriminálky umí nejlépe filmaři z Polska. Kobiety mafii se do tohoto ranku počítá také, jelikož, až na pár děr ve scénáři, se jedná o vysokooktanovou kriminální podívanou plnou intrik, která Vás pustí a až do konce drží v patřičném napětí. Za zmínku stojí rovněž fakt, že snímek s mimořádnou pečlivostí vykresluje poměry a hierarchii v polské mafiánské struktuře. Skvělá práce! ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Pokud jste nevěřili, že Poláci dokáží udělat mafiánskou vyvražďovačku, mýlili jste se. A stejně tak já. Svižná gangsterka o tom, jakže se přebírá obchod s kokainem v zemi, jehož kvalita potravin je pověstně nechvalná. Pokud jako divák preferujete kozy a současně je vám po chuti extrémní brutalita, budete nadšeni. 85 % ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Na hraně mezi třemi čtyřmi hvězdami, protože je to dost chaoticky natočené. Nedrží to pohromadě. Trochu i rozvleklé a možná i překombinované. A zase to nemůže být čisté, musí v tom být zapletena policie. Těch kurev a pierdolenia je hodně, ale mohu vám potvrdit. že Poláci na šachtě se baví podobným způsobem. Jinak ovšem platí to, co jsem napsal o Pitbulovi: Ostanim psovi. Naši tvůrci nejsou podobných kriminálek schopni. Navrch je tu chtěný, možná i nechtěný humor. Nejvíce mě bavila Sandra, dcera šéfa gangu a také manželka Cienia. Obě šly neskutečně na nervy! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu je možné zahlédnout pár automobilů značky Škoda. První při scéně, kdy dojde k hromadné nehodě na dálnici. V tomto případě se jedná o model Octavia. A potom také při scéně na benzínce, kde je možné zahlédnout dva modely Škoda Fabia. (Skarface)

Reklama

Reklama