Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kobiety mafii vypráví svižným tempem příběh mafiánské rodinky prolínající se s kariérou policistky, která je přeložena díky neortodoxnímu přístupu ke zločinu. Skončí ve speciálním týmu jako agent v utajení. I zde však nemá mnoho štěstí a právě pro viditelné výsledky téměř zhatí šéfovi zištné propojení s podsvětím. Proto začíná jednat na vlastní pěst. (PP66)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (91)

verbal 

všechny recenze uživatele

Patryk je sice bulvární hovado, co sem tam u psaní scénářů šňupe granulovanou samohonku, načež jsou návaznosti některých scén pro nenarkomany těžce diskutadebilní, nicméně točit opravdu umí a je i příjemně surový. A tak tu máme další, až komediální, państwowe panoptikum vypatlaných animálních krimošů, plné bezskrupulózních kurev (verbálních) a také bezskrupulózních kurev (jejich neméně humánních, ohleduplných a mozkově brilantních drahých poloviček, mnohdy neverbálních, protože mají furt něco v hubě). Je vidět, že režisér má uzavřenou skupinku oblíbených rozkuřovačů, které pravidelně obsazuje snad do všeho a jen jim prohazuje role, což mnohdy působí dost rušivě, avšak i tak je to poctivá porce kulantní pšontkovské řeznické komedie, kterou opět ozdobil Bohuš Linda a naprosto dokonalá Katka Warnke v roli barbíny s doktorátem z astrofyziky. Každopádně poslední DeVegovaný Pitbul bez všech těch slaboduchých olmerojáklovin byl ještě o třídu lepší. PS: Opinia zajebista, szanowna panno emmo53, no komendanci, kierowcy, księgowi i inne kutasy z tego teraz na pewno pierdolą, bo odpierdolić literę „k” to jest v polskim, kurwa, niemożliwe! ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Je pro mě nepochopitelné, jak se zpracováním kriminálek Poláci vzdálili na míle daleko naší zemičce. Jejich počin totiž snese ta nepřísnější evropská měřítka, vizuál na nejvyšší úrovní spjatý s komplexním příběhem. Za to našim severním sousedům tleskám. Kobiety Mafii se s ničím nemaže. Na evropské poměry nevídaná brutalita (jakože, i Francouzi by takto explicitně násilí přímo na obrazovce neukazovali), přehnaná nahota (tohle samotného mě překvapilo, tam bych se s tím trošku mírnil) a složitý zamotaný děj, který po většinu času dával smysl. Takhle to vypadá, že film v zásadě neoplývá žádným negativem, ale to bylo až moc snové. Ty všechny linky se postupně promíchají jako nějaký shake a nemůžu říct, že bych byl s výsledkem naprosto spokojen (v tomto ohledu bych možná počet postav zkrouhl na nižší počet, aby byla orientace v nich pro diváka snadnější). Ten dospělý nádech určitě filmu prospěl, stejně jako nekompromisní zakončení, z kterého budete docela koulet bulvami. Přesně mezi 3 a 4 hvězdami, s přihlédnutím k dobrému finále se přikláním ke slabší čtyřhvězdě. 7/10 ()

Reklama

octopuska 

všechny recenze uživatele

Patryk se toho nebojí a servíruje tyto mafiánské pohádky na dobrou noc s grácií sobě vlastní. Má své oblíbené herce, kteří se objevují ve všech jeho filmech. Hrají výtečně a povětšinou se na ně i dobře kouká. Tady Kobiety opět zastiňují drsné pojebi a vůbec se toho nebojí. Jsou chytré, ambiciozní, kreativní, ale i naprosto tupé mimo realitu, zralé na pořádnou nakládačku a ty většinou napáchají nejvíc škod. Opět nabušené, atmosférické a správně drsné. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tomuhle já říkám síla žen. Na takhle drsný holky člověk hned tak nenarazí. Patryk Vega si Pitbullech vybrousil svůj styl, vyzrál a udělal dokonalý majstrštyk. Originální drsná mafiánka ze současnosti, která nedělá kompromisy, z postava se nesere. Výbornej scénář, jistý vedení herců, bezchybný soundtrack, tenhle kluk by měl dostat klíčky od Hollywoodu, protože to by se začali dít věci a nebo radši ne, protože ta polská syrovost je jedinečná. Letošní premiéra druhýho dílu bude v Polsku velkou událostí a já doufám, že chlapci z 3kina se nebudou flákat a bude i v ČR plátýnko. Mistrovská práce. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem teda seriálovou verzi (která zde na csfd není), což je v podstatě rozšířená verze filmu. A až na vyložené demence ve scénáři je to neskutečně chytlavá věc, takže jsem všech 6 dílů zkouknul na jeden zátah. Poláci by mohli učit naše filmaře, jak se dělají filmy a seriály, minimálně alespoň co se vizuálu týče. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu je možné zahlédnout pár automobilů značky Škoda. První při scéně, kdy dojde k hromadné nehodě na dálnici. V tomto případě se jedná o model Octavia. A potom také při scéně na benzínce, kde je možné zahlédnout dva modely Škoda Fabia. (Skarface)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno