foto

Pamela Tola

  • nar. 15.1.1981 (35 let)
    Ruotsinpyhtää, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Kynsin hampain (TV seriál)
Onnenonkija
2015 Napapiirin sankarit 2
2014 Kohta 18 (TV seriál)
2013 Lví srdce
Vše pro vlast
21 způsobů, jak zničit manželství
2012 Ella a její kamarádi
En Som deg
Kimmo (TV seriál)
Skoro 18
Tenkrát na severu
2011 Burungo
Eetu ja Konna
Elma & Liisa
JuuTupen rapinat (divadelní záznam)
2010 Laponská odysea
Vastaparit (TV seriál)
Virta (TV seriál)
2006 Agonia
Diileri
Järvi
Král telenovely
Pieniä iloja (studentský film)
2005 Caasha (TV film)
Holka, ty jsi hvězda
Zamrzlá země
2004 Skene (TV film)
2003 Kumman kaa (TV seriál)
Perly a svině
1995 Kotikatu (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)

Dokumentární

2006 Ilman käsikirjoitusta, ilman ohjausta (studentský film)
Making of "Saippuaprinssi"

TV pořady

2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad) - a.z.
Saturday Night Live Suomi (TV pořad)
2015 Luojan kiitos! (TV pořad)
2011 Jussi Gaala 2011 (TV pořad)
Korkojen kera (TV pořad)
Lauantaiprojekti (TV pořad)
2010 Hiphop Hamlet (TV pořad)
Nenäpäivä-show (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)
2005 Huuma (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Ruben & Joonas (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Runoraati (TV pořad)

Hudební videoklipy

2004 YUP: Päivä kerrallaan (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Maskérská filmografie

Kostymérská filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace