Chrirug dr. Sovac se rozhodne zachránit život svému umírajícímu příteli profesoru Kingsleymu a transplantuje mu část mozku gangstera. Výsledkem zákroku je rozdvojení mysli. Sovac si brzy tohoto výsledku povšimne a zjistí, že gangster kdesi ukryl peníze, k nimž se teď Sovac snaží manipulací s Kingsleyho myslí dostat. Kingsley pod nátlakem stále více propadá šílenství. (Elinor)
Poměrně slušné sci-fi krimi. Za horor bych to moc nevydával. Příběh je lehce úsměvný ale vynahrazuje to jako vždy KArloff a Lugosi. Právě o Lugosim si myslím že mu tahle role gengstera děsně sekla. Jak jsem říkal příběh je úsměvný a ne moc dobrý, prakticky se tam nijak extra neděje. Naneštěstí je film i poměrně krátký tak nenudí, ale znova si ho taky nepustím.(29.7.2010)
Zajímavý film, který spíše než hororem je gangsterkou. Ačkoliv je to další z filmů, které Lugosi a Karloff natočili společně na plátně je ani jednou neuvidíte pohromadě. Lugosiho role je také daleko menší než ta Karloffova. Víc prostoru by mu rozhodně neškodilo.(21.10.2008)