Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krása třináctipatrového hotelu Artemis již dávno pominula. Ale jeho zdi ukrývají to nejmodernější zdravotnické zařízení, které financuje obávaný gangster Wolfking (Jeff Goldblum). Je určené výhradně pro bohatou klientelu podsvětí. Dobře utajené nemocnici vládne už 22 let tvrdou rukou manažerka Jean Thomas, přezdívaná Sestra (Jodie Foster). Vzhledem k tomu, že jejími „hosty" jsou zločinci nejtěžšího kalibru, její pravidla jsou jednoduchá: neurážet personál, žádné zbraně a zákaz zabíjet ostatní pacienty. Když se na urgentním příjmu objeví bankovní lupič Sherman se svým těžce zraněným bratrem, Sestra netuší, že právě ubytovala hodně velký problém. Bratři u sebe po nepovedené loupeži totiž mají zdánlivě nezajímavý předmět. Ten však má hodnotu 18 milionů dolarů, což je pro zločineckou elitu příliš mnoho důvodů, proč se vykašlat na pravidla. A navíc ta drobnost bohužel patří samotnému Wolfkingovi. Dnes v noci bude v Artemis pořádně rušno... (Bioscop)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (195)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Potenciál tu byl, najatí herci jsou dostatečně slovutní (jenom Jodie Fosterová, považte, kdyby nic jiného), výprava má úroveň, ale někde mezi nápadem a jeho realizací se něco pokazilo. Možná to chtělo zadat dialogy někomu jinému, nechat interakci postav rozehrát někoho, kdo pro to má cit, protože tady režisér a scénárista v jedné osobě selhal asi nejvíc. 50% ()

epicek 

všechny recenze uživatele

Hotel Artemis, je přesně ten film o kterém vůbec nevypovídá jeho hodnocení. Já se odradit nenechal a šel jsem si udělat vlastní názor. Nevím zda to ty negativní ohlasy tak moc ovlivnily, ale já jsem naprosto spokojený s tím, co jsem dostal. První půlka funguje jako hodně dobrá seznamovačka a druhá část je prostě čísté zapadnutí dílků do sebe. Jodie Foster hraje svou roli Sestry fantasticky a celá partička lidí, obývající hotel má prostě něco do sebe a já bych si klidně dal i další porci tohoto luxusního thrilleru. Just another Wednesday. ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Díky povedenému traileru bylo moje očekávání veliké. Domníval jsem se, že Hotel Artemis se bude nést v duchu Johna Wicka, kdy se dozvíme, že neexistuje jen pro nás smrtelníky neviditelný svět zabijáků, ale i dalších organizací včetně těch zdravotních. Přesto, že nápad jako takový je velmi dobrý a má potenciál vytvořit si vlastní sérii, tak v tomto případě je zpracování poměrně slabé, a to i přes velmi dobré hvězdné obsazení a slušně zpracované postavy. Přesto všechno bych však dal tomuto tématu ještě jednu šanci a věřím, že případná dvojka by Hotelu Artemis mohla napravit reputaci. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

54% v době mého hodnocení je pro Hotel Artemis hodně kruté. Od začátku mě film hezky pohltil a jakmile se zjevil Dave Bautista , kterého fakt žeru, jsem si vyloženě užíval atmosféru budgetového cyberpunku a vlastně mi nevadilo, že se v podstatě nevytáhnou paty z jedné velké budovy. Druhá půlka už mě tolik nebavila, ovšem potěší camea známých herců a celkově bych to milovníkům žánrových braků vřele doporučil bez ohledu na globální hodnocení (imdb 6,1). ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ten film si zaslouží jiný a lepší zpracování. Tady je dobrej námět (i když inspirace z Johna Wicka přímo volá), líbí se mně i interiéry ála podvodní svět Rapture ze hry Bioshock, to všechno přikládám k dobru. J. Foster mně sem moc nesedí, i když vlastně vyčnívá nejvíc ze všech. Naopak výškově vyčnívající D. Bautista nemá tolik prostoru, kolik by tady bylo nejspíš potřeba. Víc se mluví, než se děje nějaká větší akce, a to si snímek toho typu nezaslouží. No a např. role J. Goldbluma je úplně zbytečná - na těch pár chvil se tam mohl objevit kdokoliv, ale na plakátu by to asi nevypadalo tak dobře. Ta třetí hvězda je s hodně přivřenýma očima. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (2)

  • Hotel Artemis ponúka 4 izby: Honolulu, Nice, Acapulco a Niagara. Hostia nie sú oslovovaní ich skutočnými menami, ale menami ich izieb, čo zabezpečuje kriminálnikom úplnú diskrétnosť. (Astonko)
  • Hotel je pomenovaný podla gréckej bohyne Artemis, bohyne lovu. Artemis bola narodená potajme, aby sa uchránila pred Herou, podobne ako aj tento hotel vznikol potajme. (Astonko)

Reklama

Reklama