Reklama

Reklama

Špinaví poldové

(seriál)
  • USA Shades of Blue (více)
Trailer
USA, (2016–2018), 25 h 33 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

Adi Hasak

Kamera:

Stefan Czapsky

Hrají:

Jennifer Lopez, Dayo Okeniyi, Ray Liotta, Drea de Matteo, Warren Kole, Vincent Laresca, Hampton Fluker, Annie Chang, Santino Fontana, Sarah Jeffery (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(36)

Obsahy(1)

Jennifer Lopez se představuje jako Harlee Santosová, svobodná matka a detektiv NYPD, která se zaplete se skupinou nepoctivých policajtů, kteří udělají cokoli, aby svůj obvod a každého z nich ochránili. V čele sedí Matt Wozniak – zástupce jejich jednotky a nevlastní otec Harlee. Poté, co FBI přichytí Harlee, jak bere úplatek, je požádána, aby zradila svou policejní rodinu a zachránila sebe a svou dceru. Rozhodne se hrát to na obě strany, a ocitne se ve středu vysoko sahající korupce a musí udržet nebezpečnou hranici mezi loajalitou a sebezáchovou. (AXN)

(více)

Recenze uživatele Lenka.Vilka k tomuto seriálu (8)

Pilot (2016) (S01E01) 

Policejní dramata mě moc neberou, proto jsem pilot brala s rezervou. Prostě jsem na to klikla ve videotéce a ukázalo se, že to není špatné. Uvidíme, jak to bude dál. Zatím nechci předčasně jásat. Až po pár dalších dílech. ()

Original Sin (2016) (S01E02) 

Začínám mít strach, kam to povede a jestli ke konci nebude moc vaty. Vzhledem k ději a k tomu, co se stalo na konci dílu. A taky k tomu, že seriál není jednorázovka. Jinak dějově dobré a celkem napínavé. Překvapivě i dobrý dabing, na to nejsem zvyklá :) ()

Equal & Opposite (2016) (S01E05) 

Dějově lepší. Jenom mám strach, aby se ta telenovela moc nezamotala. ()

Fall of Man (2016) (S01E06) 

Už jsem měla strach, že se scénář nezmůže, ale to se naštěstí stalo. Jestli posledních pět minut byla pecka, tak posledních pět vteřin bylo epic. Už jenom záleží, jak se rozhodnou dál. Vlevo, vpravo? ()

Undiscovered Country (2016) (S01E07) 

Vlevo, vpravo? Čekala jsem hodně věcí, ale tohle fakt ne! ()

Good Cop, Bad Cop (2016) (S01E08) 

Po delší pauze jsem se podívala na další díl a zjistila, že mi seriál nechyběl. To je pro mě jasné znamení. Končím. Snad příště... ()

Související novinky

Zemřel herec Ray Liotta

Zemřel herec Ray Liotta

26.05.2022

Ve věku 67 let zemřel herec Ray Liotta, známý například z filmů Mafiáni, Identita, Kokain nebo Země policajtů. O smrti herce informoval server Deadline, podle kterého herec zemřel poklidně ve spánku.… (více)

Reklama

Reklama