Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 2
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (177)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že se z nijakého kluka z Brooklynu (Gossip girl) vyklube takhle dokonalej šílenec, na kterém budu ujíždět stejně, jako ho budu nenávidět. Mám pocit, že tenhle seriál patří především jemu. Všechno ostatní je v podstatě jen na doladění. Uvidíme, co předvede ve druhé řadě, ale zatím jsem se rozhodla dát mu přece jen plný počet. ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Hustý. A já si říkal, že po Dexterovi psychopat podobných rozměrů už nepřijde. A vida, je tu Joe! První řada se Netflixu povedla, uvidíme, jestli stejnou laťku udrží i ta druhá. Zatím super, příjemná mrazivá atmosféra plná zvratů. Všech deset dílů zhltnuto za víkend, to se stane málokdy, že mě něco takhle připoutá k obrazovce, takže zatím za 5 hvězd a uvidíme, jestli po druhé řadě trošku neklesne moje hodnocení. EDIT: Ani po druhé řadě hodnocení nejde snížit, protože ta byla snad ještě promakanější než ta první. ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Takový ten správný nový dexter i když ne tak chytrý, ale nápaditý. Občas se mu něco nepovede a skoro si ho musíte oblíbit. Však on vlastně nedělá nic špatného až na fakt, že se zamiloval tak jako každý z nás. I když on tomu jde dost naproti :) Ne rozhodně zábavný a dobře udělaný krimi seriál a parádní konec druhé série. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Začalo to v celku slibně. Obecně jako dost seriálů, které jsem v poslední době viděl. Ale postupem času to začalo smrdět. Klasické klišé a stupidita postav nás dohnala k neuvěřitelnému výplachu. Ne samozřejmě vždy, ale v drtivé většině času. Seriál nám nabídne zajímavý úvod, ten se ale zvrtne časem do stejného případu toho, co zde bylo omýváno tisíckrát. Takže tleskám, pro mnoho lidí skvělé. Ale pro někoho kdo viděl alespoň dva podobné filmy nebo seriály tohoto typu to bude další neoriginální (skoro až) ztrátu času. Později se to jednoduše přehoupne do klasického "já jsem tak blbá, že ti nevěřím" a "hele a co se dělo s touhle?". Takže prostě klasické klišé. Je smutné, že nemůžu seriál hodnotit nadprůměrně v částech po epizodách, protože jako celek si to nezaslouží. Za to už spíše ale může debilní systém přerozdělování procent v rámci ČSFD. ()

Velemír 

všechny recenze uživatele

Morálně mimořádně problematické, víc než jinde doslova guilty pleasure, fascinující právě z podstaty divácké slasti chtě nechtě nečinným přihlížením a subjektivně bezmála spoluúčastí na do jisté míry právě i pochopitelném, leč odsouzeníhodném chování, proti všem jistotám beztrestně bruslícím na neustálé hraně odhalení, přistižení (i diváka - spolupachatele, který nedokázal zasáhnout) při činu - bez potrestání, které si přejeme i nepřejeme v téže chvíli... seriál jako test morálky, předem prohraný a přesto neodolatelný ~ ()

Galerie (499)

Zajímavosti (18)

  • Epizóda je venovaná pamiatke Nicka Gereffiho. (EvilMatus)
  • Přestože jeho postava využívá pro stalking denně sociální média, nebyl s nimi Penn Badgley (Joe) prakticky vůbec obeznámen. V životě neslyšel o Tumblr a věděl jen něco málo o Instagramu. (hansel97)

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama