Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 1
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Recenze uživatele Cartmof k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2018) (S01) 

YOU není podle mě nějak převratný seriál. Když se člověk snaží, furt je vidět, že to je z produkce Netflixu. Ale i tak je tu něco, co se vám na tom stalkování a zabíjení líbí a co vás stejně přiměje pustit si další díl, abyste zjistili, jestli Joeovi na jeho eskapády s klecema ve sklepě někdo přijde. Ten konec byl hodně WTF a nevím jestli to byl krok správným směrem. Nicméně 1. série je opravdu povedená a stále to má svůj "šarm" ()

Série 2 (2019) (S02) 

2. série přináší dost radikální změny. Mění se nám prostředí ze slunečného New Yorku do ještě slunečnějšího Los Angeles, Joe má falešné jméno a jde po něm bejvalka co ví, jaké prasečinky Joe dělá slečnám co mu neopětují lásku. Do toho tu máme úplně nový love interest, který mně sedl ještě víc než Beck. Mnohem lepší zakončení než u 1. série. Možná je to i celkově o chlup lepší než ta první. ()

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama