Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vysoce postavení manažeři vymění obleky za montérky, počítače za lopaty a porady v klimatizovaných kancelářích za kmitání na nejnižší možné pozici vlastní firmy. Na pět dní se vmísí mezi své zaměstnance a zjistí, co by bez tohoto pořadu nezjistili nikdy! Kdo z šéfů se znemožní, kdo naopak zaboduje? Koho z podřízených čeká odměna, kdo naopak dostane padáka? Televizní fenomén, který patří mezi nejúspěšnější světové formáty, míří poprvé na české obrazovky! Televize Nova uvede formát Undercover Boss v českém prostředí pod názvem Utajený šéf. Pořad představuje vysoce postavené manažery, kteří týden pracují v utajení ve svých společnostech. Na pět dní se vmísí mezi své zaměstnance a zjistí, co by se bez tohoto pořadu nikdy nedozvěděli! Diváci tak budou mít možnost sledovat jedinečné vztahy mezi šéfem a zaměstnanci... Utajený šéf neboli Undercover Boss vznikl ve Studiu Lambert. Česká verze show vznikla na základě zahraniční licence od All3Media International Limited z Velké Británie. Jedná se o nejpopulárnější show v americké televizní historii, kterou sledovalo neuvěřitelných 38,5 milionů diváků a získalo několik ocenění Emmy. Od roku 2010 bylo v USA odvysíláno celkem osm sérií s více než sto epizodami a tento pořad zařadilo do vysílání přes dvě stě zemí po celém světě. (TV Nova)

(více)

Recenze (67)

Soweek odpad!

všechny recenze uživatele

Co mě na tom štve nejvíc je, že se pořad ani nesnaží, aby to vypadalo opravdově. "Ahoj, já jsem tvůj nový kolega prodavač, zaškolíš mě?" , říká majitel Pet centra ( mistrně maskovaný dioptrickými brýlemi, aby nebyl poznat ) obestoupen kameramanem a pravděpodobně dalšími lidmi ze štábu. Lidé si neuvědomují, že celou dobu koukají jenom na hodinovou reklamu na daný obchod a ne na žádnou reality show. ()

ac3r 

všechny recenze uživatele

Celý mi to přijde jako taková nahraná komedie. Štáb tam běhá s kamerou za nějakým nýmandem celou dobu a vůbec to nikomu nepřijde divný a i kdyby jim každej sežral tu výmluvu o dokumentu, tak to chování před kamerou bude stejně úplně jiný než ve skutečnosti. O trošku míň přeslazený jak Mise nový domov, ale pořád taková směšná slátanina pro nenáročný, kterou bych nikomu jistě nedoporučil. Pro Michal118: Pytloun hotely mají do luxusních hotelů hodně daleko. ()

Reklama

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Utajený šéf pro socky... V USA majitelé firem v tomto pořadu kupují svým dobrým zaměstnancům domy, auta, platí jim hypotéky, cestu kolem světa a u nás? Za odměnu posílá majitel firmy své zaměstnance na školení! OSTUDA! Ale co se dalo čekat od české produkce! Navíc tohle reality show je tak profláknuté po celém světě, že jen zaměstnanec - debil si může myslet, že se opravdu točí dokument o nezaměstnaném. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Je to sranda. 1) Mám rád pohádky a tak mě představa, jak se moudrý král Václav prochází mezi poddanými za doprovodu kouzelníka Žita baví. Jak vidět, nápad tedy není ani z Anglie, ani ze Států, ale z mytologie království českého. 2) Nabízí se domněnka, že zaměstnanci se před kamerou stylizují a nechovají přirozeně. Něco na tom bude. 3) Na druhé straně je zřejmé, že někteří dělníci mají kamery silně na háku anebo to jsou exhibicionisté. I na tom něco bude. 4) Zajímala by mě konkrétní opatření, která manažeři udělali ke zlepšení zjištěného stavu. Ta moc zábavná nejsou (jsou-li vůbec jaká) a tudíž se do záběrů až na vzácné výjimky prakticky nedostala._____ 29.1.2024 - 2. řada z roku 2020. Poučný byl díl o manažerce CK, která (manažerka) rozhazuje moudra na všechny strany a která (cestovka) krátce po natáčení zkrachovala. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Pre mna oproti nikdy nevidenej americkej verzii zaujimave prave tym, ze su tam firmy z ktorych mnohe poznam, ceski manazeri, cesky pristup k praci. Iste, ta realicnost pritomnostou kamery a cudzich ludi a smerovanim na zaujimavost pre masy v telke silne trpi, ale pripada mi, ze mnohi si na kameru skutocne pocas dna zvykli a sami povedali aj veci, za ktore by ich sefovia nepochvalili ani kebyze sa objavia "len" v dokumente o nezamestnanosti, pricom kazdemu je hadam jasne, ze by si tam manazment kamery nepustil len tak z dobroty srdca a zabudol na ne. Mozno som naivna. Ako celok pre mna kazdopadne zaujimave. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • V 1. epizodě 5. série se objeví 2 slavní čeští kuchaři – Jan Punčochář a Zdeněk Pohlreich. Ve stejné epizodě také zazní znělka z počítačové hry „Grand Theft Auto: San Andreas“ (2004). (DominatorCZ)
  • Aby nikdo ze zaměstnanců nepoznal během natáčení svého šéfa, který v rámci pořadu zjišťoval v přestrojení nedostatky ve firmě, eliminoval se počet zasvěcených lidí. „V rámci reality show Utajený šéf se nejedná o žádné hrané scény. Nikdo, kromě šéfa a jeho rodiny, nevěděl o tom, co se ve skutečnosti natáčí,“ říká Bohumila Skalická. [Zdroj: blesk.cz] (SONY_)
  • Přítomnost kamer a štábu byla zaměstnancům od začátku vysvětlena tak, že jde o natáčení dokumentu o dlouhodobě nezaměstnaných. [Zdroj: blesk.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama