Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Willowdean, které její matka neřekne jinak než knedlíček, je oplácaná dcera bývalé královny krásy. Ze vzdoru se přihlásí do matčiny soutěže o nejkrásnější teenagerku. Způsobí tím rozruch a revoluci v oblasti podobných klání, obzvláště poté, co se jejím příkladem začnou řídit i další dívky. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (53)

uiu 

všechny recenze uživatele

V životě by mě nenapadlo, že film, který nese název "Já, Knedlíček" by mě mohl bavit natolik, že mu dám 4 hvězdy. Podívali jsme se na to jen proto, že to dávali večer na Prima MAX a ten název nás prostě dostal do kolen, stejně jako ukázky, že je to o tlusté borce, co jde do soutěže krásy. A s klidným svědomím jsem poté prohlásila, že je to lepší, než Slečna Drsňák. Tahle tlustá borka má totiž mamku Jennifer Aniston, která je hubená a bývalá Miss a poprvé v životě jsem viděla Anistonku hrát mrchu a tak se jí chce v podstatě pomstít tím, že jí zničí její jediný smysl života - soutěž krásy, kterou pořádá. Spolu s ní se do soutěže přihlásí další tlustá spolužačka a jakási emo drsňačka, dokonce jsou tam i transvestiti, kteří je naučí se pohybovat a celé je to vtipné a uvěřitelné a postavám fandíte (a Anistonku nenávidíte), že prostě nemůžu hodnotit jinak. ()

Mrs.Vader 

všechny recenze uživatele

člověk by čekal, že film o teenagerské soutěži krásy bude klišoidní hovadina, ale k mému překvapení obstojně vkusný scénář a nenucená jednoduchá zábava si vyslouží tři hvězdy, možná je to i tím, že sem fakt čekala, že to bude špatné, ale za to, že tam nebyla žádná trapná scéna a za celkem dobře a nepřekomplikovávaně vymanévrovaný konec si to tu třetí zaslouží ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není hrozný film, ale musím říct, že ty tlustoprdky na mě ze začátku působily fakt odpudivě (a to nechci nikoho urážet, protože to může být štítnou žlázou, nebo antidepresivy - sám jsem přibral po antidepresivech 40kilo). Jak ovšem plyne čas, tak si hlavní představitelky oblíbíte, a je to celkem slušná komedie, a i když gró příběhu je opravdu tupé, film samotný vůbec tupý není a konec je celkem fajn...60% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film pozretý len kvôli pani Aniston, žiaľ starne, takže vo filme stojí za pohľad len Dove Cameron. Ako knedlíky mám rád, to je jasné. Ale keď vidím, že má žena lýtko tlstejšie ako ja dokopy s otcom a malým hrochom, niečo nie je v poriadku. Obžerstvo je smutné, tak ako celý tento film, ktorý sa nazýva komédiou, no na zasmiatie je tu jedna, možno dve scénky. ()

harfuska 

všechny recenze uživatele

Po prestrelkách a krvavých hororoch som si chcela trochu napraviť chuť nejakým feel-good filmom a toto bola správna voľba. Emotívny a hlavne pozitívny film, ktorý síce nepoteší vačšinu mužskej populácie, ale pre dievčatá s pár kilami navyše je to to pravé na zlepšenie nálady. A možno aj na uronenie nejakej slzičky. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Jennifer Aniston, která je i producentkou filmu, rozhodla, že se ve filmu objeví známé písně od Dolly Parton. Dokonce přemluvila samotnou Dolly, aby pro film napsala nové písně. (Streeper)
  • Scéna, kde Will (Danielle Macdonald) roztrhne šátky při kouzelném triku, je skutečná. (ČSFD)

Reklama

Reklama