foto

James Corden

  • nar. 17.6.1978 (39 let)
    High Wycombe, Buckinghamshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Králíček Petr
Ocean's Eight
2017 Emoji ve filmu
2016 Trollové
2015 Dáma v dodávce
Kill Your Friends
Roald Dahl's Esio Trot (TV film)
2014 Čarovný les
2013 Love song
Životní šance
2012 The Big Fat Quiz of the Year (TV film)
2011 Gruffalovo dítě (TV film)
One Man, Two Guvnors (divadelní záznam)
Tři mušketýři
2010 Gulliverovy cesty
2009 Gruffalo (TV film)
Zabijáci lesbických upírek
2008 Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám
Telstar: The Joe Meek Story
2007 Where Have I Been All Your Life?
2006 Heroes and Villains
Šprti
Zahřívací kolo
2005 Poslední kat
2004 Dalziel a Pascoe: Cena slávy (TV film)
2002 Cruise of the Gods (TV film)
Krajina srdce
Všechno nebo nic
2001 Jack a stonek fazole (TV film)
1999 Whatever Happened to Harold Smith?
1997 Den co den

TV seriály

2014 The Wrong Mans (TV seriál)
Action Mans/Wise Mans (S02E02)
X-Mans/White Mans (S02E01)
2013 The Wrong Mans (TV seriál)
Running Mans (S01E06)
Wanted Mans (S01E05)
Inside Mans (S01E04)
další epizody (6)
2012 Stella (TV seriál)
The Last Leg (TV seriál)
2011 Night and the Doctor (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Zavíračka (S06E12)
2010 Beast Hunters (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Nájemník (S05E11)
2009 Horne & Corden (TV seriál)
National Theatre Live (TV seriál)
2007 Gavin & Stacey (TV seriál)
2003 Malá Velká Británie (TV seriál)
Teachers (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
2001 Teachers (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2000 Fat Friends (TV seriál)
1999 Boyz Unlimited (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)

Dokumentární

2015 Very British Problems (TV seriál)
2014 50 Years of BBC2 Comedy (TV film)
2013 National Theatre Live: 50 Years on Stage (TV film)
Paul McCartney - 'The Making Of Queenie Eye'
2012 The 66th Annual Tony Awards (TV film)
2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)

TV pořady

2017 Grammy Awards 2017 (TV pořad)
2016 Grammy Awards 2016 (TV pořad)
The 42nd Annual People's Choice Awards (TV pořad)
68. Emmy Awards (TV pořad)
2015 The Late Late Show with James Corden (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
5th Critics' Choice Television Awards (TV pořad)
67. Emmy Awards (TV pořad)
2014 The BRIT Awards 2014 (TV pořad)
The Feeling Nuts Comedy Night (TV pořad)
2013 The BRIT Awards 2013 (TV pořad)
2012 The BRIT Awards 2012 (TV pořad)
8 Out of 10 Cats Does Countdown (TV pořad)
2011 The BRIT Awards 2011 (TV pořad)
2010 League of Their Own, A (TV pořad)
One Ronnie, The (TV pořad)
2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)
Comic Relief 2009 (TV pořad)
The BRIT Awards 2009 (TV pořad)
2008 The Sunday Night Project (TV pořad)
2007 Británie má talent (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1971 Film '72 (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 Paul McCartney: Queenie Eye (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 The Wrong Mans (TV seriál)
Action Mans/Wise Mans (S02E02)
X-Mans/White Mans (S02E01)
2013 The Wrong Mans (TV seriál)
Running Mans (S01E06)
Wanted Mans (S01E05)
Inside Mans (S01E04)
další epizody (6)
Us & Them (TV seriál) - původní scénář

Hudební videoklipy

2013 One Direction - Best Song Ever (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace