Reklama

Reklama

Pat a Mat znovu v akci

  • angličtina Pat and Mat in Action Again (více)
Trailer
Animovaný / Rodinný
Česko, 2018, 75 min (Alternativní 72 min)

Obsahy(1)

Přestěhovali se do nových domů, kde na ně čekají nové kutilské výzvy a nové příhody. Pro Pat a Mata není nic problém, ať již se jedná o boj s rojem včel, opravu elektrické sekačky, ucpaný odpad, boj s krtkem nebo stavbu nové skalky. Pro kutily není žádná komplikace překážkou a žádná výzva dostatečně velká. Vyčistit komín? Postavit nový plot? Naši kutilové si dokáži poradit s každým problémem. Kuťení je pro ně zábava a dokážou si ho patřičně užít. Našim kutilům vůbec není cizí ani moderní řešení a tak se stanou odborníky v užití solární energie nebo instalaci bezpečnostních kamer. (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Hlavnou otázkou a zároveň problémom číslo jedna pre mňa je, prečo, ak už ide o celovečerák, sme sa dočkali "iba" zlepených epizód seriálu? To nešlo vymyslieť skutočne niečo zmysluplné pre celovečernú stopáž? A ak teda nešlo, prečo potom všetko pozliepať a poslať do kín? Ale čo, máme tu Pata a Mata na veľkom plátne, čo je svojim spôsobom tiež udalosť. Znova sa ocitajú v patových situáciách a tradične všetko končí matom. Prečo sú ale v intermezzách počuť ich hlasy? Strácajú tým na osobitosti a osobne som tieto vsuvky úplne ignoroval. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Klasický celovečerák bych uvítal asi víc. Tohle je zase jako u minulého "pat a mat ve filmu" pouze sbírka příhod (naštěstí tentokrát nových). A zase jako minule, tu prostě některé příhody baví a některé zase ne. Takže fain (navíc první kino se synem se nezapomíná), ale boužel nic víc. PS. Mluvené části kupodivu dopohody. ()

Reklama

Pierre 

všechny recenze uživatele

Opět je to několik epizod za sebou, nikoliv koncepční příběh. Tentokrát to jsou ale zbrusu nové dosud nezveřejněné epizody, takže mi to ani nevadilo. Mezi jednotlivými epizodami jsou krátké skeče ve kterých Pat a Mat mluví hlasy vyhaslých komiků Genzera a Suchánka. Tyto skeče měly dobré pointy. Jinak ale bylo na vidět, že oba komici (v uvozovkách) při dabingu improvizovali. Dialogy byly dost trapné a celkově jsem si nedokázal na ty hlasy zvyknout. Doufám, že to byl jenom experiment sloužící k slepení jednotlivých epizod. Já totiž nechci aby Pat a Mat mluvili. Tím by se prostě ztratilo jejich kouzlo. A nadabovat je Suchánkem a Genzerem je výsměch. Taky mi hodně chyběla legendární Skoumalova hudba. Ta nová byla taková nejednotná, moc mi nedávala smysl a k Patovi a Matovi nepasovala. Nicméně, jsem si na ni po dvou epizodách zvykl a přestala mě rušit. Doposuď prakticky jenom kritizuju, ale jednotlivé němé epizody byly opravdu výborné. Vůbec jsem nečekal, že se u nich zasměju i nahlas. Podle mě byly mnohem lepší než ty z venkova a měly geniální situační humor občas i nečekané překvapivé pointy. Sice malinko dementní, ale vtipné. Především epizoda s kamerou byla naprosto fantastická. Taky mě moc pobavila sekačka s krtkem. No a ještě teď mám v hlavě komín rozbitý dronem. Beneš skvěle navazuje na svého otce a píše opravdu perfektní scénáře. Je fajn, že díky němu dokáže tahle dvojka fungovat pořád stejně i v nové době. Animace je taky moc pěkná a je velkým krokem vpřed oproti předchozím epizodám, ale v dobrém slova smyslu. No, Pat a Mat prostě nezklamali, vykouzlili úsměv, navodili dobrou náladu a právem si ty čtyři zaslouží. ()

mikiqex 

všechny recenze uživatele

Osobně bych ocenil méně prvoplánových gagů a více starého dobrého kutění. Chápu, že dětem to stačí, ale stejně. Přišlo mi zajímavé pozorovat, jak se děti a dospělí smějí jiným věcem. V některých epizodách jsem se ale zasmál třeba jen jednou, naštěstí taková sekačka byla fakt nabitá :-) Celkově mě Pat a Mat ve filmu bavilo o něco více, než toto. Dabované předěly hodnotím kladně za předpokladu, že je to jen "lepidlo" pro kino. ()

CZ_Milka 

všechny recenze uživatele

Zatímco u „Pat Pat ve filmu“ jsem se občas smála „na celé kolo“, jednotlivé epizody byly pěkně propojené výměnou filmu v promítačce a nakonec jsem dávala, trochu z nostalgie, ****, tady jsem se bohužel jen několikrát „uchechtla“ (vyloženě pozitivně hodnotím jen epizodu se sekačkou a kamerou), z Pata a Mata - kutilů toho moc nezbylo, původní hudba je také pryč a mluvené vsuvky mezi epizodami mě vyloženě rušily, hlasy Genzera se Suchánkem se vůbec nehodí. Pat a Mat prostě nemluví, tečka. Tentokrát za žádnou nostalgii přidávat nebudu, protože s původními krátkými filmy už to nemá bohužel moc společného... ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama