Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dolph Lundgren a Bill Bellamy září v Policajtu ze školky 2, pokračování klasické komedie s Arnoldem Schwarzeneggerem. Kvůli ukradenému disku s tajnými daty musí nejdrsnější agent FBI (Lundgren) v utajení proniknout do školky, kde ho čeká dosud nejtěžší úkol: učit třídu plnou neposedných předškoláků. Policajt ze školky 2 je akcí nabitá komedie, kterou si zamiluje celá rodina! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Film je prakticky remake původního filmu. Těží to ze známé značky a na to láká i pamětní diváky, je to jinak zbytečný film. K tomu otravné pasáže s hrající hudbou, celkem nuda, plno rádoby humoru, který není k smíchu. Pamětníci se na fim podívají tak jako tak ze zvědavosti, aby zjistili, že toto remake stačí z té zvědavosti vidět maximálně jednou. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Snaha vytřískat něco z nostalgie lidí devadesátkových. Jenže zatímco první film měl sympatického hrdinu, zapamatovatelná děcka a celkem jasnou příběhovou linku o tom, kterak drsňák padoucha lovil a prcky si ochočil, dvojka selhává prakticky ve všech ohledech. Lundgrenův superdrsný (hahahaha) agent neprochází žádným vývojem; interakce se smečkou smradů se z problémové v pohodovou přepne z ničeho nic (s kamarádovo nápovědou v uchu, vskutku imponující) a romantická linka funguje de facto tak, že Lundgren na chvíli vypne svůj píchací režim a tváří se jak napravená kurtizána. Fórky s Twix - vážně? Závěr s "Trojským koněm" - vážně? Totálně bezradný recyklát. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, rozhodně to není nic, co by se vyrovnalo prvnímu filmu s Arnoldem, ale docela mi to sedlo, i když je to prostě jen béčková konina. Dolph ale na to nakonec měl. Nejprve jsem si myslel, že to nedá, ale celkem se zadařilo a sem tam je i vtipný. Navíc má docela fajn kolegy a hlavně na Darlu Taylor se dobře kouká, když má brýle. ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je des a hrôza. Nemá to síce zetkovú produkciu, ale to klišé, tá hlúposť a miestami úctyhodná trápnosť mi iba upevňuje moje hodnotenie. Je to jeden obrovský paradox, Dolph Lundgren, je otravný a nedá sa mu rola uveriť. Viem, že je to určené viac-menej pre deti, a na niektorých hlúpostiach som sa zasmial, ako žiarlivosť školníka a jeho výmysly, ale aj tak, myslím si, že tento kúsok môže zabojovať v súťaži najzbytočnejších pokračovaniach v histórií kinematografie. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Tohle už nemělo dnes vzniknout. Reitmanova látka patřila do devadesátek a Šváca si s tím poradil tehdy bravůrně. Po hromadě let a vrásek nějak současné děti neví co s Lundgrenem a Lundgren neví, co se sebou. Darla Taylor oháklá jak porno učitelka se zálibou ve starších mužích? Snad aspoň ty děti se bavili při natáčení. 15% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • V čase 1:31:41, když Zac Reed (Dolph Lundgren) přehodí gaunera přes rameno a ten sebou opět plácne do vody, je zřetelně vidět, že se mu vyhrnula košile, když se ale na něj kamera otočí znovu, košili má zasunutou do kalhot. (Proste..Jana)
  • Při řádění děti v jeho první den ve školce ma agent Reed (D. Lundgren) umazanou košili modrou barvou s fleky na prsou, v následujícím záběru při příjezdu do domu má však na košili žluté fleky namísto modrých. (SsgtJira)

Související novinky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

03.01.2016

Máme na krku nový rok, a tak je nejvyšší čas si připomenout jeden z nejdivnějších letošních sequelů. Ano, jak už jste odtušili z titulku, jedná se o Policajta ze školky 2, ve kterém se bohužel… (více)

Reklama

Reklama