Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dolph Lundgren a Bill Bellamy září v Policajtu ze školky 2, pokračování klasické komedie s Arnoldem Schwarzeneggerem. Kvůli ukradenému disku s tajnými daty musí nejdrsnější agent FBI (Lundgren) v utajení proniknout do školky, kde ho čeká dosud nejtěžší úkol: učit třídu plnou neposedných předškoláků. Policajt ze školky 2 je akcí nabitá komedie, kterou si zamiluje celá rodina! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Podle očekávání trochu zbytečnej film. Dolph si zacvičí, ukáže nám, že je pořád ve formě, ale o to víc je škoda, že se nepředvede v pořádný akci. Úvod kdy aspoň sejme pár padouchů ujde a pobaví aspoň vtípek z automatem kterej nechce dát Dolphovi tyčinku Twix. Jinak po komediální stránce hrozně pasivní film s jakoby nuceným humorem jako v prvním dílu. Ta hvězda navíc jde za to, že Arnieho křečovitý křenění v jedničce bylo utrpení. Dolph aspoň těží ze svého komediálního talentu a dělá co se dá, ale to nestačí.40% ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Při sledování těchto filmů si vždy znovu a znovu říkám proč? Aby herci (většinou v zasloužených uvozovkách) a veškeré to specifické osazenstvo mikrosvěta filmového průmyslu neztrácelo pracovní návyky? Aby bylo jak vyplnit televizní pásma, které sledují jen zoufalci a aspiranti lobotomie? Aby mafie vyprala peníze? Ještě pár takových srágor a začnu být paranoidní. Lundgren sám si svůj důchod představoval asi trochu jinak, na druhou stranu asi lepší než u pásu ve výrobě :-) 20% ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Úplné zlé mi to v niektorých momentoch neprišlo a aj som začal veriť, že niečo zaujímavé s toho vypadne, ale bez poriadnych nápadov a charizmy akú mal Arnie a akú Dolph nemá to proste neobstálo. Už "jednotka" bola v podstate aká taká konina, ale stálo to na celkom dobrom príbehu, nápadoch a hodne pomohli Arnieho sympatie. Toto je v podstate taký polo-remake, ktorý si pozriete akurát tak zo zvedavosti ako ja, ale inak okrem peknej učiteľky, ktorá ide po Doplhovi tu moc nenájdete. A tie deti, tiež moc roztomilé neboli. Vlastne tie sú asi najväčší kameň úrazu. 40% - 2* ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Od natočení jedničky, kde se blýsknul Arnie, uběhlo 26 let a je s podivem, že si na něj nějací tvůrci vzpomněli. Někoho napadlo natočit dvojku a bohužel, tentokrát již bez Arnieho. Zastoupila ho však jiná legenda akčních filmů z dob 80. a 90. let a to přímo, světe div, Dolph Lundgren. I pro mě to byl docela šok, neboť za celou svoji kariéru ryze čistou komedii nikdy nenatočil, takže jsem se na tento fakt díval přeci jen krapet s odstupem. Stalo se a tak se Dolph tímto snímkem přidal mezi akční borce jako jsou kromě Arnieho také Vin Diesel, Jackie Chan či Hulk Hogan, kteří mají ve své filmografii snímek, kde se vypořádávají s dětmi. Film ´Policajt ze školky 2´ však bohužel nemá čím překvapit. Víc jak o volné pokračování celý počin spíše vyznívá jako televizní remake původního snímku. Opakované vtipy, opakované scény, opakované motivy. Jen se tu pro změnu ve školce hledá fleška. Střih je velmi hrubý a tak tomu chybí plynulost a styl. S porovnáním s předchozím snímkem se tedy tento jeví jako naprosto zbytečný a zcela nepochopitelný. Opakovaný vtip už prostě není vtipem a tak tento počin snad pobaví jen ty, co předchozí snímek doposud neviděli. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Rozhodně a v žádnym případě to nemá na jedničku, že které dost pokračování čerpalo motivy. Také jde o tu komedii, kde se zločinci chovají jak idioti, to záporák z jedičky nebyl, na něm bylo poznat, že je to psychopat. Na druhou stranu mě to neurazilo, víc se tu zaměřili na to, aby se mohli dívat i malé děti (což kontruje skutečnost, že se ve filmu mluví o sexu). Co přineslo pokračování? Rozdíl mezi dětma těhdy a dnes - viz. burákové máslo, porozumění, nechválit děti za vrozené vlastnosti atd. Dolph byl docela v poho, jen scénář a režie by zasloužili někoho, kdo to vystřelí vejš. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • V čase 1:31:41, když Zac Reed (Dolph Lundgren) přehodí gaunera přes rameno a ten sebou opět plácne do vody, je zřetelně vidět, že se mu vyhrnula košile, když se ale na něj kamera otočí znovu, košili má zasunutou do kalhot. (Proste..Jana)

Související novinky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

03.01.2016

Máme na krku nový rok, a tak je nejvyšší čas si připomenout jeden z nejdivnějších letošních sequelů. Ano, jak už jste odtušili z titulku, jedná se o Policajta ze školky 2, ve kterém se bohužel… (více)

Reklama

Reklama