Reklama

Reklama

Tau

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá atraktivní žena Julie (Maika Monroe) si přivydělává bokem na studia. Žije sama, nikoho nemá, a tak se jedné noci ztratí. Kdo bude hledat někoho, koho ani nemá kdo postrádat? Toho přesně využívá Alex (Ed Skrein), který unáší lidi pro svůj experiment. Jenže Julie se jen tak lehce nevzdává a za každou cenu bojuje proti technologii zítřka. Jenže není to tak jednoduché, jak si zprvu myslela. "Tau" je počítačem budoucnosti... (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Nelogická, nekonzistentní a bohužel promarněná filmová šance na způsob daleko kvalitnějsí Ex Machiny. Film o dvou hercích musí mít opravdu kvalitní herce, kteří diváka strhnou a nedovolí se mu nudit, jenže hlavní dvojice v Tau je bohužel jen průměrná. Zpracování, efekty a vizuál byl na vysoké úrovni, za což palec nahoru, ale motiv UI, která má být na jednu stranu nejvyspělejší robot a na druhou stranu se chová jako citlivý a emocionální puberťák, tohle tak nějak nedávalo úplne smysl. Nehledě na hodně stupidní a nebojácné chování hlavní postavy Julie. S tímhle teda dle mého názoru šlápl Netflix vedle, ale vizuál udržuje tento snímek aspoň na hraně koukatelnosti. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Hloupý násilný thriller o umělé inteligenci. Je to jako jeden díl nějakého sci-fi seriálu, který má nafouklou délku. Režisér má nedostatek představivosti. Julia (Monroe) je svědkem únosu a je polapena do smrtelného experimentu. Je chycena tvůrcem umělé inteligence, Alexem (Skrein). Ukáže odvahu a musí cestovat proti času. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Tentoraz silnejšie dve hviezdy, ale na tri to asi nemalo. Pričom je to škoda, lebo aj pri takomto "komornom" spracovaní to malo dobré grády aj technické spracovanie a Ed Skrein bol správne "psychopatický". Hlas Garyho Oldmana som si nejako vôbec neuvedomoval, takže to neriešim a Maika Monroe vyzerá ako tuctová kopírka iných amerických známejších teen hrdiniek. Potenciál to malo veľký, rozuzlenie resp. finále však neuspokojilo všetky očakávania, preto to je max priemer. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jestli něco Netflix svého času uměl, tak to byla tahle malá, úsporná, ale vizuálně hezky esteticky vypadající sci-fíčka. Tau sice nepatří mezi ty nejlepší kousky a co scénáře ani zdaleka nevyužívá potenciálu námětu, ale film zpracovává mou oblíbenou tématiku a AI s charismatickým hlasem Garyho Oldmana rozhodně není k zahození, stejně jako vždy parádní hudba Beara McCrearyho. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na začátku sledujeme jakousi šlápotu a fetku při své ´´práci,, kdy ji, ale jakýsi maník unese spolu s dalším 2 lidmi. Ty 2 lidi později zemřou a zůstane pouze ona s jedním magorem v domě ovládané počítačem který má k dispozici 1 robota a nekonečno (asi 50) dronů. Magor ji ze začátku mučí, aby dosáhl svého a později drží v tom domě a chce po ní, aby mu odpovídala na otázky. Ona jelikož chce žít tak to dělá a kecá si s tím počítačem ,aby ho dostala na svou stranu. Optimálně je to na 2 hvězdu nicméně jednu přihodím jelikož mě to nenudilo tak jak Anihilace https://www.csfd.cz/film/419596-annihilation/komentare/ a nemá to feministický nádech. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama