Reklama

Reklama

Lukas

Trailer 2

Vyhazovač v nočním klubu, který má za sebou padesátku a schytal už hodně ran - doslova i obrazně - se s obtížemi snaží vychovávat svou osmiletou dcerku. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (123)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(74%) Velmi solidní krimi thriller z Francouzské koprodukce. Příběh je naprosto jednoduchý, veškerý scénář a akční kousky – to vše není náročné a příliš nápadité, ale já si to celkově docela dost užil. Taková ta reálnost, ponurost a atmosféra – to vše mi vyhovovalo a bylo to zvládnuté dobře. Navíc JCVD mi zde opravdu pasoval. Ten jeho uschlý a zničený výraz jeho novým filmům moc nepřidá, ale tentokrát mu to moc neuškodilo. Sehrál pár dobrých, i když zcela obyčejných bitek, ale byly reálné, tvrdé a uvěřitelné, zejména finále se vydařilo. Nevím co k tomu dodávat ? Klasický akčňák to není, ale i tak jsem dost spokojen, samozřejmě bych k tomu přidal větší stopáž, dal pár dramatických scén atd, ale furt se jedná o výrazný nadprůměr. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tvůrci nikam nespěchají. Zadumaný, tichý, myšlenkami mnohdy jinde. Jean-Claude v rodném jazyce. Reálný a atmosférický. Ač s totálně jednoduchým příběhem. Náš belgický hrdina z přelomu osmdesátých a devadesátých let to vzal zase trochu z jiného úhlu. Coby vyhazovač se připletl ke smrti prominentního hosta diskotéky, dostane nejen vyhazov z podniku, ale i nůž na krk od vyšetřovatelů, kteří chtějí informace z nového klubu, ve kterém začal pracovat. Pak se ale základní logika začíná rozpadat, ani jedna z linií není nijak zajímavá nebo dramatická, nicméně pořád je to lahoda oproti Jean-Claudeovým totálním přešlapům z let 1999 až 2006. Zatímco třeba takový Seagal je roky vyloženě k smíchu, Van Damme se pořád tak nějak „snaží“, zkouší, co by mohl zarytým fandům připravit a nedonutit je k tomu, aby ze zdi strhli i jeho poslední plakát. Snaha se cení a jeho výraz „týden jsem nezamhouřil oči“ má vlastně taky něco do sebe. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

VanDamme točil v posledních letech samou škváru,snad jen film mýho oblíbence,dnes pětasedmdesátiletýho Petera Hyamse Enemies Closer stál za pozornost.Jinak hrůza.Leclercq už za sebou má nějaký natočený filmy,takže nováček to neni,ale v mých očích je to klasickej průměrář.Ani Lucasem větší díru do filmovýho světa neudělá.Ale protože tohle je po dlouhý době film s belgičanem trochu na úrovni,tak si spíš zaslouží pochvalu.Je to takový pomalý akční drama , který mě bavilo,archivovat ho nebudu,ale možná se časem k němu ještě vrátím.slušný.60%. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Jasný 4 hvězdy. JCVD zde po dlouhé době (od Expendables 2) předvádí skvělý herecký výkon! Teď si říkám, jestli není škoda, že v 90 % jeho rolí nechává vyznít jenom jeho high-kicky. Protože on evidentně umí hrát. The Bouncer si mě svou ponurou a potemnělou atmosférou získalo a je vidět, že to měli na starosti Frantíci. V USA podání by to určitě takhle dobře nedopadlo. Líbilo se mi, jak byly dodržovány mateřské jazyky všech postav. Slyšet JCVD v jednom filmu mluvit francouzsky a anglicky bylo fajn. 77% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Posledních dvacet let točil Van Damme béčkové filmy s extraimbecilními zápletkami ( viz. kousek, kde hledá kdo mu odoperoval ledvinu ), ale tenhle film je celkem milé překvapení. Nejedná se ani o nějaký karate film s hromadou výbuchů a přestřelek, ale spíše realistický temně atmosférický film o tatíkovi, který dělá vyhazovače ve striptýzovém klubu, který patří nějakému borcovi, na kterého má donášet policii. Překvapivě se jedná o komorní film o pěti hercích a má to i takový příjemný odér noir filmů. Slabší tři hvězdy, ale překvapilo to. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • V lednu bylo oznámeno, že se natáčení uskuteční v Dinantu v Belgii. Produkce však namítala, že místa neodpovídají očekáváním výroby. Nakonec se natáčelo v Namur, jiném městě ve Valonském regionu. (Nathaniell)
  • Když Lukas (Jean-Claude Van Damme) bojuje o post ochranky ve striptýzovém klubu, několikrát spadne na zem. Kdykoliv však vstane, je čistý. (Nathaniell)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno