Reklama

Reklama

Lukas

Trailer 4

Vyhazovač v nočním klubu, který má za sebou padesátku a schytal už hodně ran - doslova i obrazně - se s obtížemi snaží vychovávat svou osmiletou dcerku. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (123)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Je to skutečně tak, Van Damme na stará kolena umí tyhle nabušené málomluvné chlápky spolehlivě. Jakmile si doma zabouchá do boxovacího pytle je hned jasné, že na to pořád bezproblému má. Jedinou Jean-Claudeovou slabinou je kvalita scénářů a potažmo filmů ve kterých se objevuje. Musím říct že by mu dramata seděla. 60% ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Žan Kláda nedokáže už skoro vůbec překvapit. I když, ejhle, tady stojí napříč osudu a životních překážek, osobní terapie nočního vyhazovače, kterého nebaví život. Ale dělá to pro svou dceru, tak jako správný fotr má pro své dítě dělat. Tyhle evropské produkce mu více sluší, a vzhledem k jeho věku, už bych ho natolik nezatěžoval. Tohle bylo syrové a temné, tak jak to my sociopati máme rádi. ()

Reklama

theSaint 

všechny recenze uživatele

Jean sem tam vystřihne něco z naprosto odlišného soudku, za což mu fandím, a dokazuje, že na odpis ještě není a že vlastně hrát umí. Syrové, civilní, poctivé, věřil jsem mu každý pohled a to se počítá. Nalézt pohasínající akční ikonu 90.let ve zcela jiné rovině, která dává prostor nejen jeho kopům, je osvěžující. Za mě 73% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Lukas (Jean-Claude Van Damme) pracuje v nočním podniku jako vyhazovač, ale při jednom zásahu se stane nehoda a je propuštěn. Lukas se stará o dceru a proto přijme práci ve striptýzovém klubu, ale ozve se policie a vše se maličko zkomplikuje... Příběh je vyprávěn v pomalém, realistickém tempu a divák by si mohl skoro myslet, že se pro námět čerplo ze skutečné události. JCVD zkouší nové věci a v tomhle případě to nedopadlo vůbec špatně. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film „The Bouncer“ je jedným z tých dramatickejších a herecky kompaktnejších filmov, v ktorých JCVD za svoju dlhoročnú kariéru sa objavil – s tým súhlasím. Avšak s tým už nie, že by sa jednalo o niečo prevratného. „The Bouncer“ z mnoho uhľov pohľadu má veľmi blízko „B-vým“ filmom, stačí sa pozrieť na vedenie príbehu, akčné scény ako aj na rozbor/postupné vykreslenie charakterov jednotlivých postáv. Záver by to mohol zachrániť, ale samotná konfrontácia jednotlivých postáv je taktiež len „priemerná“. Každopádne v „Lukasi“ JCVD dokazuje, že s pribúdajúcimi rokmi sa jeho „ozajstné“ herecké schopnosti postupne dostávajú väčšiu pozornosť. A to pre jeho fanúšikov môže byť len dobrá správa. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • V lednu bylo oznámeno, že se natáčení uskuteční v Dinantu v Belgii. Produkce však namítala, že místa neodpovídají očekáváním výroby. Nakonec se natáčelo v Namur, jiném městě ve Valonském regionu. (Nathaniell)

Reklama

Reklama