Reklama

Reklama

Lukas

Trailer 2

Vyhazovač v nočním klubu, který má za sebou padesátku a schytal už hodně ran - doslova i obrazně - se s obtížemi snaží vychovávat svou osmiletou dcerku. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (123)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Jasný 4 hvězdy. JCVD zde po dlouhé době (od Expendables 2) předvádí skvělý herecký výkon! Teď si říkám, jestli není škoda, že v 90 % jeho rolí nechává vyznít jenom jeho high-kicky. Protože on evidentně umí hrát. The Bouncer si mě svou ponurou a potemnělou atmosférou získalo a je vidět, že to měli na starosti Frantíci. V USA podání by to určitě takhle dobře nedopadlo. Líbilo se mi, jak byly dodržovány mateřské jazyky všech postav. Slyšet JCVD v jednom filmu mluvit francouzsky a anglicky bylo fajn. 77% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

VanDamme točil v posledních letech samou škváru,snad jen film mýho oblíbence,dnes pětasedmdesátiletýho Petera Hyamse Enemies Closer stál za pozornost.Jinak hrůza.Leclercq už za sebou má nějaký natočený filmy,takže nováček to neni,ale v mých očích je to klasickej průměrář.Ani Lucasem větší díru do filmovýho světa neudělá.Ale protože tohle je po dlouhý době film s belgičanem trochu na úrovni,tak si spíš zaslouží pochvalu.Je to takový pomalý akční drama , který mě bavilo,archivovat ho nebudu,ale možná se časem k němu ještě vrátím.slušný.60%. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Konečně to Jean Claude pochopil. Lukas je totiž hodně slušné francouzské drama, které má výborný scénář a v něm doslova excelujícího Van Damma. Občas není potřeba všechny zkopat do hranaté krychle a snažit se z každé scény udělat akční zážitek. Stačí totiž dobrý scénář, pár akčních momentů a nějaký ten zvrat..no a je o kvalitu zaděláno. Dlouho se mi nestalo, abych měl z Van Damma takovou radost, jako v případě tohoto kousku. Kéž by mu to vydrželo. Rozhodně lepší evropské autentické drama, než další béčkovej akčňák. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádná odbornice na rozbor každé prkotiny The Bouncer, nicméně jsem tady skoro od začátku věděla, kam se to bude ubírat. Jediná docela podstatná věc na konci je pro mě otazníkem. Zarytá VanDammovka také nejsem, ale když jsem četla ty jeho tři životopisy, tak mu jednu hvězdu přihodím, páč se mu například taky líbí Pretty Women…….a má rád vážnou hudbu... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Těžko tomu uvěřit, ale Van Damme se objevil ve filmu, který se dá bez větších problémů nazvat kvalitním. Pro Van Dammovi příznivce ale jedno velké upozornění. Nečekejte to, co čekáte od filmu s Van Dammem a spíše si zjistěte něco o panu režisérovi, který netočí přímočaré akčňáky, ale drsné a pomalu plynoucí kriminálky. Lukas jde přesně touhle cestou a film v mnoha ohledech spíše připomíná temné drama o vyhořelém a unaveném vyhazovači, než typický akční film. Bitky zde nejsou na efekt, ale spíše součást příběhu a rozhodně nečekejte velké akční scény. Vůbec to ale nevadí ba právě naopak je radost sledovat, že Van Damme předvádí něco, co se dá nazvat herectvím a film tak není dalším tupým béčkem. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • V lednu bylo oznámeno, že se natáčení uskuteční v Dinantu v Belgii. Produkce však namítala, že místa neodpovídají očekáváním výroby. Nakonec se natáčelo v Namur, jiném městě ve Valonském regionu. (Nathaniell)
  • Když Lukas (Jean-Claude Van Damme) bojuje o post ochranky ve striptýzovém klubu, několikrát spadne na zem. Kdykoliv však vstane, je čistý. (Nathaniell)

Reklama

Reklama