Reklama

Reklama

VOD (1)

Na známé pouštní planetě pomáhá Mandalorian nezkušenému nájemnému lovci ulovit vychytralou kořist. (Disney+)

Recenze (66)

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vitajte späť v roku 2002 keď bol Star Wars už len bezduchá sračka ,s priemernými efektami ,ktoré ani neboli nejak zvláštne , s klišé a nezaujímavým príbehom ,primitívnym prostredím a s retardovanými postavami. Presne takýmito slovami môžem zhrnúť 5. kapitolu tohoto super seriálu. Takto som si návrat na Tatooine fakt nepredstavoval. Ak chceli robiť fillery mali z toho už rovno nazačiatku spraviť anime. Prečo mám vždy také šťastie ,že keď začnem chváliť všetko sa musí dosierať? ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tatooine hadr. Nostalgie pro všechny generace. Fanouškům Star Wars i parodie na Star Wars srdce zaplesá. Celkově vzato to ale byl takový díl, co potřebuje dosolit i omastit. Beru to jako takovou pauzičku, kde máme vydechnout a jen se kochat známými scenériemi. Ale nemohu se zbavit dojmu, že v kantýně nehráli tu naši! A to je sakra škoda. A nezachrání to ani fakt, že opět uvidíme místo, kde Han Solo střílel PRVNÍ !!!! ()

Reklama

st4nford 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizody IV a V jsou slabší, ale rozhodně ne špatné. Chápu to jako dějovou výplň před famózním finále (doufám v něj). V rámci celkového vývoje děje mi to nevadí, ale samostatně to moc nenadchne. Jediná slabina je vlastně ve scénáři, který vykrádá jiné filmy. Zrovna děj na planetě Tatooine mohl být více rozveden a ne omezen pouze na pár postav. ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět epizodní díl, za mě v pořádku. Vzhledem k tomu, že si tyto díly nehrají na víc než jsou, tak není problém akceptovat (alespoň pro mě) formát a bavit se u toho. Průjezd pouští i akční sekvence jsou schopné vytvořit poměrně slušné napětí, ale na druhou stranu se v tomto díle o žádné veledílo nejedná. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, která funguje hlavně jako úlitba fanouškům , ukáže nám některé staré známé postavy v trochu jiném světle, má zase několik hezkých scenérií a povedenou úvodní akční sekvenci. Ale... problém je, že tentokrát už neexistuje téměř žádná přidaná hodnota, nově představená postava je otravný pitomec bez charismatu, děj znovu působí jako zajížďka bez dostatečné nápaditosti, pointy a navíc je ukončen dost nešťastně. A nepomáhá ani to, že se hlavní akce stejně jako minule odehrává ve tmě. Doufám, že v posledních třech epizodách se vrátíme k hlavnímu mystériu kolem zakázky a dítěte. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama