foto

Amy Sedaris

  • nar. 29.3.1961 (57 let)
    Endicott, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lví král
2017 Handsome
2016 Ghost Team
2014 Ping Pong Summer
Začít nanovo
Šéf
2011 Kocour v botách
2010 Beware the Gonzo
The Best and the Brightest
2009 Děsnej dupák
Jennifer's Body - Bacha, kouše!
Space Buddies
Starý páky
Tanner Hall
2008 Gym Teacher: The Movie (TV film)
Lie to Me
2007 Dedication
Puberty: The Movie
Shrek Třetí
Sněžní andělé
2006 Full Grown Men
I Want Someone to Eat Cheese with
2005 Moje krásná čarodějka
Romance a cigarety
Strangers with Candy
Strašpytlík
2004 3 muži a 3 nemluvňata
Neurotica
2003 Untitled New York Pilot (TV film)
Vánoční skřítek
Škola ro(c)ku
2002 Krásná pokojská
2001 Skoč až zítra!
1998 Strangers with Candy: Retardation, a Celebration (TV film)
1997 Proč právě já?
1991 Big Deals (TV film)

TV seriály

2018 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Meets an Old Friend! (S04E06)
BoJack Horseman (TV seriál)
The Stopped Show (S05E12)
The Showstopper (S05E11)
Head in the Clouds (S05E10)
další epizody (12)
2017 At Home with Amy Sedaris (TV seriál)
No Activity (TV seriál)
The Raid (S01E08)
Team Coyote (S01E07)
The Crow (S01E06)
další epizody (8)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Googles the Internet! (S03E11)
Kimmy Gets Divorced?! (S03E01)
BoJack Horseman (TV seriál)
What Time Is It Right Now (S04E12)
Time's Arrow (S04E11)
lovin that cali lifestyle!! (S04E10)
další epizody (12)
Čas na dobrodružství (TV seriál) - a.z.
Two Swords (S08E01) - a.z.
2016 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Goes to a Hotel! (S02E08)
Kimmy Walks Into a Bar! (S02E07)
Kimmy Drives a Car! (S02E06)
další epizody (5)
BoJack Horseman (TV seriál)
That Went Well (S03E12)
That's Too Much, Man! (S03E11)
It's You (S03E10)
další epizody (12)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
I Am a Sword (S07E31)
2015 Kevin from Work (TV seriál)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy is Bad at Math! (S01E08)
BoJack Horseman (TV seriál)
Out to Sea (S02E12)
Escape from L.A. (S02E11)
Yes And (S02E10)
další epizody (12)
2014 BoJack Horseman (TV seriál)
BoJack Horseman Christmas Special: Sabrina's Christmas Wish (S01E13)
BoJack Hates the Troops (S01E02)
BoJack Horseman: The BoJack Horseman Story, Chapter One (S01E01)
Broad City (TV seriál)
Apartment Hunters (S01E09)
Alpha House (TV seriál)
The Nuptials (S02E10)
The Civility Zone (S02E07)
The Retreat (S02E06)
další epizody (8)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Delilah se vrací (S04E11)
2013 Alpha House (TV seriál)
The Rebuttal (S01E09)
Prayer Brunch (S01E07)
Zingers (S01E06)
další epizody (6)
Mr. Pickles (TV seriál)
Dead Man's Curve (S01E06)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
Live From Damascus (S03E15)
Another Ham Sandwich (S03E14)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Unwindulax (S07E04)
Americký táta (TV seriál)
Killer Vacation (S09E02)
Stan's Best Friend (S08E14)
2011 Bobovy burgery (TV seriál)
Sejdeme se v márnici (S01E11)
The Heart, She Holler (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Svatba (S02E04)
Dobrá manželka (TV seriál)
Povel k palbě (S03E09)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Dům plný zábavy (S01E18)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Wife Insurance (S05E15)
Closer (TV seriál)
Nezaujatost zaručena (S04E15)
Osudová (S04E14)
2007 Andy Barker, P.I. (TV seriál)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Krádež kočky (S02E04)
2005 Wonder Showzen (TV seriál)
2004 Cracking Up (TV seriál)
The Wrong Coast (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hlava (S05E25)
2003 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde do divadla (S02E06)
Sex ve městě (TV seriál)
Světla, kamera, vztah (S06E05)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a zemětřesení (S01E10)
Sex ve městě (TV seriál)
Plus jeden je nejosamělejší číslo (S05E05)
Bez obalu (S05E04)
Prvotní hřích (S05E02)
2000 Ed (TV seriál)
1999 Spongebob v kalhotách (TV seriál)
Strangers with Candy (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1995 Exit 57 (TV seriál)

Dokumentární

2009 Make 'Em Laugh: The Funny Business of America (TV seriál)
2004 Sex ve městě - Loučení (TV film)
1992 HBO First Look (TV seriál)

TV pořady

2016 Match Game (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2010 Podivnosti (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
Watch What Happens: Live (TV pořad)
2008 Night of Too Many Stars: An Overbooked Concert for Autism Education (TV pořad)
2006 The Megan Mullally Show (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
The Colbert Report (TV pořad)
2004 CBC News: The Hour (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Strangers with Candy
1998 Strangers with Candy: Retardation, a Celebration (TV film)

TV seriály

2017 At Home with Amy Sedaris (TV seriál)
1999 Strangers with Candy (TV seriál)
1995 Exit 57 (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace